Recreatie

Bres Accommodaties is actief in het managen van recreatief vastgoed, zoals Recreatieoord Binnenmaas en het overdekte Zwembad de Wellen. De specialistische kennis van ons team over zowel dagelijks management als de zakelijke kant van recreatiebedrijven, zorgt ervoor dat wij deze dienstverlening volledig vervullen volgens budget, noden en mogelijkheden.

Management van recreatief vastgoed

Bres Accommodaties is een strategische partner in bedrijfsbeslissingen, financieel management en andere bedrijfsmatige processen die gekoppeld zijn aan het managen van recreatief vastgoed. Wij kennen de branche, zien de kansen en weten die te vertalen in concrete adviezen of werkprocessen. Onze bedrijfsmatige instelling maakt dat we snel schakelen en ons flexibel opstellen. Zo blijft bij mooi weer het recreatieoord gewoon een week langer open.

Zorgeloos en betaalbaar recreëren

Voor onze gasten vormt het recreatief vastgoed een ontspannen plek om zorgeloos en betaalbaar te recreëren. Of het nu gaat om een kinderboerderij, speeltuin, attractiepark, zwembad, multifunctioneel centrum of evenemententerrein: Bres Accommodaties zorgt dat alles tot in de puntjes geregeld is en bezorgt de bezoekers een geweldige dag.