Natuurlijk avontuurlijk spelen

Kom spelen, springen en klauteren bij Recreatieoord Binnenmaas

Urenlang speelplezier

Kom langs in de grootse in- en outdoor speeltuin van de Hoeksche Waard. Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het overzichtelijke speelterrein met een groot aantal speeltoestellen en attracties. Ga mee op jeepsafari met Bres & Bo, vaar als een echte kapitein in je eigen boot en klim, klauter en spring erop los.

Bestel hier je ticket

Speeltuin en attracties
Op het park vind je een overzichtelijke buitenspeeltuin van ongeveer 5 hectare met een groot aantal speeltoestellen en attracties, waaronder verschillende klimrekken, schommels, glijbanen, een airtrampoline, zand- en watertoestellen, botsbootjes en een stoere jeepsafari.
De binnenspeeltuin is een 600m2 overdekt een klim- en klauterparadijs. De speeltuin is verdeeld in verschillende zones. Zo is er een speciale bouwhoek voor de allerkleinsten, een kleuterhoek voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar en een uitdagend klimparcours voor de oudere kinderen tot een jaar of 10.

Schoolreisje Recreatieoord Binnenmaas Binnenspeeltuin Hoeksche Waard.jpg

Horeca
Op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas bevinden zich drie horecapunten. In de overdekte speeltuin kun je voor de lekkere trek terecht bij Meneer Patat. Op het entresol bevinden zich ruim 200 zitplaatsen. Vanaf hier heb je een goed overzicht over de speeltuin. Terwijl jij van je drankje geniet, kunnen de kinderen zich heerlijk uitleven. Meneer Patat heeft ook een buitenlocatie met terras vlakbij de attracties. En voor wie zin heeft een ambachtelijk schepijs van Gebo Gelato is bij IJsconijn aan het juiste adres.

Horeca Recreatieoord Binnenmaas indoor outdoor speeltuin Hoeksche Waard.jpg

Faciliteiten en mogelijkheden
Het terrein van Recreatieoord Binnenmaas is rolstoelvriendelijk. Er zijn speciale toiletten aanwezig en zitplekken voor mindervaliden. In de binnenspeeltuin bevindt zich een speciale ruimte voor kinderfeestjes en (familie)bijeenkomsten. Je hebt keuze uit verschillende (maatwerk) arrangementen.

Koop hier je kaartje of abonnement

Beleef het leukste dagje uit

Bestel hier