Bres Hospitality

Voor een gastvrije ontvangst

Welkom bij Bres

Wij hebben niet alleen de ruimte, maar ook de kennis en ervaring om van ieder bezoek een bijzondere beleving te maken. Bres Hospitality helpt je graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, beurs, productlancering of evenement. Van zaalindeling en aankleding tot borrelplank, lunch en diner. En ook op de dag of avond zelf staat ons team voor je klaar met een gastvrije ontvangst.

Ruimte huren


Horeca

Bres Hospitality verzorgt de horeca in onze accommodaties. Onze hospitalitymedewerkers zijn voor veel bezoekers een vertrouwd gezicht. Ze weten vaak precies hoe jij je koffie drinkt en wat jouw favoriete drankje is tijdens een potje klaverjassen of na de training.
Afhankelijk van de locatie zijn er in de horeca verschillende mogelijkheden. In een aantal locaties is er vast iemand aanwezig, zoals in Dorpshart Mijnsheerenland. Hier ben je dan ook altijd van harte welkom voor een hapje en een drankje. In andere locaties is de horeca alleen geopend tijdens en/of na de lesmomenten van verenigingen. Dit is afhankelijk van welke afspraken er zijn gemaakt.

Ruimte huren

Bres Hospitality zaalverhuur, horeca, catering Hoeksche Waard Numansdorp.jpg


Catering & events

We bieden ook verschillende cateringmogelijkheden als je bij ons een ruimte of zaal huurt. Variërend van koffie met gebak of een high tea tot een uitgebreid lunch- of dinerbuffet. We zorgen ervoor dat het jou en jouw gasten aan niets ontbreekt. Daarnaast denken we graag met je mee over de invulling van jouw feest of event. Misschien heb je zelf al een geschikte ruimte of zaal op het oog? Dan kun je deze eenvoudig direct zelf huren via onze website. Eventuele aanvullende wensen en vragen kun je kwijt in het speciale aanvraagformulier. Liever eerst een vrijblijvend gesprek? Neem contact met ons op via horeca@bresaccommodaties.nl. Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Neem contact op

Bres Hospitality Hoeksche Waard event en horeca.jpg


Bres Kookt

Geen zin om te koken of wil je graag in gezelschap eten? In Dorpshart Mijnsheerenland serveren we elke vrijdag tussen 18:00 en 18:30 uur een vers bereid menu voor de vaste prijs van € 9,50 (exclusief drankjes en nagerecht). Bres Kookt (is) voor iedereen, van jonge gezinnen tot ouderen, waarmee we een gezellig moment van samenzijn creëren. Vooraf aanmelden is verplicht. Dit kan tot de woensdagochtend 11:00 uur voor de desbetreffende vrijdag waarop je wilt komen eten. Je kunt je aanmelden bij de horeca zelf of via onze website.

Aanmelden

Bres Kookt Bres Accommodaties Dorpshart Mijnsheerenland.jpg

Een accommodatie huren?

Geïnteresseerd in het huren van één van onze sportaccommodaties?
Neem dan gerust contact met ons op of reserveer direct.
We helpen je graag op weg!

Reserveer direct