Zwemmen in de Hoeksche Waard

Bres Accommodaties beheert zeven binnen- en buitenzwembaden in de Hoeksche Waard. Hier kun je terecht voor een groot aantal activiteiten, zoals zwemles voor kinderen en volwassen, aquasporten, baby- en peuterzwemmen, vrij zwemmen, banenzwemmen, snorkel-les en zeemeerminzwemmen. Of vier je verjaardag in één van onze zwembaden, compleet met een hapje, drankje en ijsje. Wat ga jij doen vandaag?

Activiteiten & tijden

Zwemles

De leukste zwemles van de Hoeksche Waard met Bres & Bo

Zwemmen is voor iedereen

Ga mee met Bres en Bo op avontuur door de waterrijke Hoeksche Waard. Kinderen halen met deze vrolijke dierenvrienden spelenderwijs hun zwemdiploma’s A, B en C, volgens de richtlijnen van het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. De Bres en Bo zwemles wordt op verschillende locaties in de Hoeksche Waard gegeven. Ga je mee op avontuur?

Meer informatie zwemles

Zwemmen in de Hoeksche Waard 

Onze zwembaden

Zwembad de Boogerd

Oud-Beijerland

Meer informatie

Zwembad de Wellen

's-Gravendeel

Meer informatie

Zwembad de Waterstee

Numansdorp

Meer informatie

Openluchtzwembad ’t Centrum

Klaaswaal 

Meer informatie

Ontdek onze mogelijkheden

Van zwemles en vrij zwemmen tot banenzwemmen en Aquasporten

Jeugdfonds Sport & Cultuur 

Elk kind verdient het om mee te doen. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur vergoedt zwemlessen voor kinderen en jongeren uit gezinnen met geldzorgen. Om aanspraak te maken op een vergoeding moet je een aanvraagformulier invullen. Dit kan via de website van het Jeugdfonds. Is de aanvraag goedgekeurd? Kom dan langs in één van onze zwembaden om jouw kind(eren) in te schrijven voor de zwemles. 

Logo-Jeugdfonds-Sport-Cultuur.png

Centrum Veilige Sport Nederland 

Wij zetten ons in voor een veilige en inclusieve sportomgeving voor iedereen. In geval van grensoverschrijdend gedrag kun je je melden bij Centrum Veilige Sport Nederland. 
noc_nsf_cvsn_logo_rgb.png

Blijf op de hoogte

Duik in ons laatste nieuws!

Bekijk het nieuws