Overzicht Aquasporten

Aquasporten Hoeksche Waard

Aquasporten is leuk én gezond! In onze zwembaden in de Hoeksche Waard geven we verschillende groepslessen. Hier vind je een overzicht van de mogelijkheden. Let op: het aanbod verschilt per zwembad. In het rooster kun je selecteren op locatie, datum en/of activiteit. Je ziet dan in één overzicht de mogelijkheden binnen jouw voorkeur(en). 

Aquajoggen

Kom lekker bewegen in het water! Aquajoggen is een gezellige groepsles voor alle leeftijden. Het is de ideale aquasport om je uithoudingsvermogen en conditie te verbeteren. Deze groepslessen worden gegeven in Zwembad de Waterstee in Numansdorp. 

Meer informatie, tickets & tijden

Aquavaria

Handig voor als je niet kunt kiezen! Aquavaria biedt een gevarieerd sportprogramma op basis van verschillende activiteiten, waaronder Aquarobics en Aquajoggen. Aquavaria wordt gegeven in De Waterstee en De Wellen.

Rooster

Aquarobics

Aquarobics is een effectieve en leuke watersport voor alle leeftijden. Onder leiding van een deskundige instructeur doe je verschillende (dans)oefeningen op het ritme van de muziek. Meedoen? Aquarobics wordt gegevens in De Boogerd en De Waterstee.

Rooster

Meer bewegen voor ouderen

Bewegen in het water is ontzettend gezond. Speciaal voor 50-plussers organiseren we 'Meer bewegen voor ouderen'. Een toegankelijke aquasport waarbij je jouw eigen tempo bepaalt. Je kunt deze gezellige groepslessen volgen in De Boogerd en De Wellen. 

Rooster

Aquatherapie

Last van spierpijn of gewrichtspijn? Aquatherapie is een effectieve workout om je spieren en gewrichten weer soepel te maken. Voel je vrij in het water! Deze groepslessen worden gegeven in Zwembad de Waterstee in Numansdorp. 

Meer informatie, tijden & tickets

Aquavitaal

Aquavitaal is een uitdagend en gezellig beweegprogramma op muziek voor 50-plussers die fit, gezond en mobiel willen blijven. Doe je ook mee? Aquavitaal wordt gegeven in Zwembad de Waterstee en in Zwembad de Boogerd (Vitaal Oud-Beijerland). 

Rooster

Trimzwemmen

Trimzwemmen is de ideale workout om jouw conditie op peil te houden. Deze groepslessen zijn onderdeel van ons speciale Fifty Fit-programma voor 50-plussers in Zwembad de Boogerd in Oud-Beijerland. Meedoen?

Tijden & tickets

Bewegen op muziek

‘Meer bewegen op muziek’ is een speciaal ontwikkeld aquasportprogramma voor 50-plussers, waarmee je gezond, fit en soepel blijft. Deze groepslessen zijn onderdeel van het Fifty Fit-programma in De Boogerd.

Tijden & Tickets