Bres activiteiten

Meer Bewegen voor Ouderen

Gezellige groepslessen

Doe mee tijdens onze gezellige groepslessen, waar het niet alleen draait om gezond en fit, maar ook om gezelligheid. Tijdens ons speciale programma ‘Meer bewegen voor ouderen’ doe je verschillende oefeningen in het water. De lessen zijn zeer toegankelijk; je hoeft geen geoefend zwemmer te zijn om mee te kunnen doen.

Fifty Fit

‘Meer bewegen voor ouderen’ is een speciaal ontwikkeld aquasportprogramma voor 50-plussers. Het wordt ook wel ´Fifty Fit´ genoemd. Door in beweging te blijven houd je jouw spieren en gewrichten soepel. De oefeningen vinden altijd plaats in ondiep water onder begeleiding van een deskundige instructeur en je bepaalt bij ons je eigen tempo.

Minder kans op blessures 

Bewegen op latere leeftijd zorgt voor een betere lichamelijke en fysieke gesteldheid. Aquasporten is hiervoor uitermate geschikt. Door het water voelt het lichaam heerlijk licht en beweeg je veel gemakkelijker. Daarbij is de kans op blessures kleiner dan bij andere sporten. De lessen richten zich vooral op het soepel houden van de heupen, schouders en wervels en het verbeteren van de conditie.

Wanneer kan ik voor Meer Bewegen voor Ouderen terecht?

Sportcentrum de Boogerd

Dag Tijd Bad
Maandag 15 juli 2024 15-07-2024 13:15 – 14:00
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad