FAQ

Veelgestelde vragen

FAQ Verhuur / bezoekersinformatie FAQ Recreatieoord Binnenmaas FAQ Zwembaden


Zaalverhuur / bezoekersinformatie

LET OP: Momenteel is het vanwege de overstap naar een nieuw systeem tijdelijk niet mogelijk om online een zaal of ruimte te huren. Vanaf eind augustus is de online verhuurmodule beschikbaar. Tot die tijd kun je gebruikmaken van het contactformulier.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Let op: Voor de squashbanen geldt geen annuleringsmogelijkheid. Ben je verhinderd? Neem dan contact op met de receptie via 0186 - 613 333 om jouw reservering te verplaatsen naar een ander moment. 

Bekijk hier onze algemene voorwaarden. 

Let op: Voor de squashbanen geldt geen annuleringsmogelijkheid. Ben je verhinderd? Neem dan contact op met de receptie via 0186 - 613 333 om jouw reservering te verplaatsen naar een ander moment. 

Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.

Onze accommodaties zijn sinds 2004 binnen rookvrij en sinds 1 mei 2022 zijn ook onze kinderboerderijen rookvrij (Kinderboerderij de Boezemvriend en Kinderboerderij Binnenmaas). Vanaf 1 juli 2022 is ook de zonneweide bij Zwembad de Boogerd rookvrij gebied. Verder roepen we bezoekers op om niet meer te roken bij de entree van onze accommodaties, want zien roken, doet roken. We hopen op eenieders medewerking, zodat bezoekers onze accommodaties rookvrij kunnen betreden.

 

Recreatieoord Binnenmaas

Bekijk hier de openingstijden van Recreatieoord Binnenmaas. 

De kinderboerderij is dagelijks geopend van 09.30 – 17.00 uur, met uitzondering van eerste en tweede kerstdag en nieuwjaarsdag. 

Reserveren is wenselijk. Zó kunnen we garanderen dat je toegang krijgt. Als we uitverkocht zijn dan is het niet meer mogelijk kaarten aan de kassa te kopen. Het risico bestaat dan, dat je voor niks komt.

Het verhuur van onder andere de elektrische sloeps kun je terugvinden op de pagina ‘ontdekken’. Wij vehuren deze items via onze externe partner 123Happy. Daarom staan eventuele reserveringen niet gekoppeld aan je persoonlijke Bres-account.

Hoe werkt het huren van een sloep of sup?

Kies de datum van jouw voorkeur. Het systeem toont automatisch de beschikbare items. Klik op het item van jouw voorkeur en selecteer het gewenste aantal. Kies vervolgens het aantal gewenste uren en een starttijd. Hierna verschijnt een overzicht van je bestelling en de kosten. Vul je gegevens in als gast of maak een account aan bij 123Happy. Klik op 'volgende' en kies de gewenste betaalmethode. Nadat de betaling is voldaan ontvang je een bevestiging. 
Op de dag zelf kun je je melden bij de kassa van het Recreatieoord. 

Nee, het is niet mogelijk om de datum van je aangekochte ticket(s) te wijzigen. Op reeds aangekochte ticket(s) wordt geen geld retour gegeven. 

Honden zijn niet toegestaan, met uitzondering van hulphonden.

Het is niet mogelijk om je ticket(s) achteraf te wijzigen. Op aangekochte ticket(s) wordt geen geld retour gegeven.

Uiteraard mag jij je eigen eten en drinken meenemen tijdens je bezoek. Het is op het hele terrein niet toegestaan om te barbecueën.

 

Nee, het is niet mogelijk om aangekochte ticket(s) te wijzigen of annuleren.

Maar wist je dat je ook prima met regenachting weer in ons park terecht kunt? In de buitenspeeltuin is er voor ouder(s)/verzorger(s) een overdekte zitplaats en de ervaring leert dat kinderen zich prima vermaken in de regen. Daarnaast kun je natuurlijk ook terecht in onze overdekte binnenspeeltuin. En tijdens warme dagen is er niks lekkerders dan zwemmen in de regen. 

Recreatieoord Binnenmaas is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Alles is gelijkvloers en er zijn toiletten voor mindervaliden aanwezig.

Wij proberen je verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ben je toch ergens niet tevreden over en heb je een klacht? Stuur deze dan naar contact@recreatieoordbinnenmaas.nl.

Recreatieoord Binnenmaas is rookvrij. Iedereen is en blijft welkom, dit geldt natuurlijk ook voor rokers en E-rokers. Daarom zijn er speciaal aangewezen plekken, waar roken en E-roken wel mag.

Met een abonnement kun je één seizoen lang komen genieten van een heerlijk dagje uit. Je kunt vrij gebruikmaken van open faciliteiten tijdens openingsuren. Uitzondering hierop zijn de attracties waarvoor je los moet betalen.

Spelregels:

Je abonnement is strikt persoonlijk.

Je abonnement is één seizoen geldig vanaf de dag van aankoop.

Toegang tot het park is alléén mogelijk op vertoon van je abonnementspas.

Je abonnement is niet geldig tijdens incidentele avondopenstellingen, zoals Halloween.

Kinderen onder de 14 jaar mogen niet onbegeleid het park in. Er dient te allen tijde een begeleider aanwezig te zijn van 18 jaar of ouder.

 

Ja.

Ja.

Bij het zwembad zijn er kluisjes aanwezig. Je hebt 50 cent nodig voor een kluisje.

Vanaf 1 jaar.

Je krijgt toegang tot zowel het zwembad, buiten- en binnenspeeltuin.

Het is toegestaan om eigen eten en drinken mee het park in te nemen. Echter is het niet toegestaan om alcoholische dranken mee te nuttigen.

Huisdieren zijn niet toegestaan bij het zwembad, de kinderboerderij, het buiten- en binnenspeeltuin terrein. Echter zijn huisdieren aangelijnd toegestaan op de wandelpaden in het gebied buiten het park

De openingstijden van het zwembad zijn gelijk aan de openingstijden van het park. Klik hier om de openingstijden te bekijken.

Je kunt zowel een ticket online kopen als bij onze kassa aan het entree gebouw. Met de ticket die je online hebt gekocht heb je garantie om toegang te krijgen tot ons park.

Als abonnementhouder heb je geen reservering nodig.

Nee, restitutie van je ticket(s) is niet mogelijk.

Je kunt tot sluitingstijd in het park blijven. Bekijk hier de openingstijden.

Vanaf 14 jaar.

  1. Je abonnement is persoonsgebonden.
  2. Je abonnement is één seizoen geldig ongeacht de datum dat je het abonnement koopt.
  3. Toegang tot het park is alléén mogelijk op vertoon van je abonnementspas.
  4. Als abonnementhouder heb je geen reservering nodig.
  5. Kinderen onder de 14 jaar mogen niet onbegeleid het park in. Er dient te allen tijde begeleiding aanwezig te zijn van 18 jaar of ouder.

Het is niet toegestaan om te barbecueën op het park.

Met het kinderfeestje arrangement krijgen de kinderen toegang tot het park met frietjes, mayo, snack en een ijsje.

 

Zwembaden

Je kunt je kind(eren) aanmelden via jouw persoonlijke Bres-omgeving. Nadat de inschrijfkosten zijn betaald, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail en komt de leerling op de wachtlijst. Zodra er een plekje vrijkomt op de door jouw gekozen dag en tijd, nemen wij contact met je op. LET OP: heb je na betaling geen bevestiging van inschrijving ontvangen? Controleer dan je spambox of neem contact met ons op.

Tijdens de landelijke feestdagen worden er geen zwemlessen gegeven. Het (periode)tegoed op de zwemleskaart wordt automatisch doorgeschoven/ verlengd.   

Bij onze zwemlessen is het helaas niet mogelijk om gemiste lessen in te halen. Er vindt ook geen restitutie plaats. Meer informatie hierover vind je in onze algemene voorwaarden.

Vanaf vier jaar kun je jouw kind(eren) inschrijven voor de zwemles. Dit kan heel eenvoudig online via jouw persoonlijke Bres-account. Vervolgens ontvang je van ons een bevestiging van inschrijving en wordt het kind op de wachtlijst geplaatst.   Wanneer je kind aan de beurt is voor de zwemlessen, dan krijg je hierover bericht van ons.

De voortgang van jouw kind(eren) kun je volgen in het Leerlingvolgsysteem. Als jouw kind op de afzwemlijst wordt geplaatst, krijg je hiervan automatisch bericht per e-mail. Aan het afzwemmen zijn kosten verbonden. Dit bedrag moet uiterlijk vijf dagen voor aanvang van het afzwemmen aan ons zijn voldaan, anders vervalt het recht op afzwemmen.

Volgens de Nationale Raad Zwemveiligheid heeft een kind gemiddeld 42 lesuren nodig voor het behalen van het A-diploma. Dit aantal verschilt echter sterk per kind en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kinderen met waterpokken kunnen beter niet zwemmen tot de blaasjes goed ingedroogd zijn. Het warme zwemwater kan de jeuk erger maken en de wondjes van de waterpokken kunnen na het zwemmen gaan ontsteken (bron: RIVM).

Reserveren is niet verplicht. Abonnementhouders en mensen met een 12-badenkaart kunnen zich voorafgaand aan de les bij de kassa van het zwembad melden. Aan de kassa of via de website kun je ook een los toegangsbewijs kopen.

 

Wij adviseren je om voor de actuele openingstijden altijd onze website te raadplegen. De informatie die Google toont is namelijk niet altijd juist.

Bekijk hier de openingstijden van onze zwembadlocaties. Het rooster toont het gehele rooster binnen Bres Accommodaties. Belangrijk hierbij is om een selectie te maken naar jouw zwembad naar keuze. 

 

Jazeker, je kunt in onze zwembaden terecht voor een spetterend kinderfeestje. Deze boek je eenvoudig online. In Sportcentrum de Boogerd kun je je kinderfeestje ook combineren met discozwemmen.

 

 

Iedere les voor een landelijke schoolvakantie kun je een deel van de zwemles bijwonen.

In Sportcentrum de Boogerd en Zwembad de Waterstee kun je een kledingkluisje gebruiken om je kleding en waardevolle spullen in op te bergen. Hiervoor wordt er een borg gevraagd van 1 Euro of je kunt hiervoor een kluismuntje aanschaffen aan de receptie.

Dit is afhankelijk van de locatie en de lesdag. Dit kan varieren tussen 3 en 9 maanden.