De leukste zwemles van de Hoeksche Waard

Ga mee op avontuur met Bres & Bo

Haal je zwemdiploma met Bres & Bo

Kinderen halen met Bres en Bo spelenderwijs hun zwemdiploma’s A, B en C, volgens de richtlijnen van het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. De Bres en Bo zwemles wordt op verschillende locaties in de Hoeksche Waard gegeven. Voor het inschrijven voor de zwemles is een persoonlijk account verplicht. 

Inschrijven zwemles

 

Op avontuur door de Hoeksche Waard

Het zwemlesconcept bestaat uit een bijzonder verhalenboek, stickers en munten. In het verhaal nemen Bres Bever en Bo Bosuil de kinderen mee op avontuur door het waterrijke landschap van de Hoeksche Waard. Onderweg leert Bres zwemmen met hulp van Bo. Het tweetal bezoekt verschillende bekende plekken in de Hoeksche Waard, zoals het Spui in Oud-Beijerland, de oude watertoren in Strijen en natuurlijk het Recreatieoord Binnenmaas. Die herkenning maakt het avontuur van Bres en Bo voor de kinderen extra levendig én leuk.

Ontrafel het mysterie

Bij elke stap vooruit, krijgt Bres een aanwijzing in de vorm van een sticker. Zo krijgt hij steeds meer te weten over het mysterie van de Hoeksche Waard. En als Bres zijn C-diploma haalt, wacht hem een wel heel bijzondere beloning… Net als Bres krijgen de zwemleskinderen ook bij elk volgend niveau een sticker (naast de gebruikelijke gekleurde bandjes) en wacht ook hen een bijzondere verrassing als zij hun diploma halen. 

 

bres-bo-leukste-zwemles (5).png

Inschrijven

Kinderen mogen vanaf 4 jaar starten met zwemles. Na inloggen en betaling van het inschrijfgeld wordt je kindje op de wachtlijst geplaatst. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er een plek vrijkomt op de doorjouw gekozen dag en tijd, ontvang je van ons een bericht. Tot die tijd mag jouw kindje gratis bij ons komen oefenen onder begeleiding van minimaal één betalende volwassene.

Voortgang & Leerlingvolgsysteem

De hoeveelheid zwemlessen die een kind nodig heeft tot zijn of haar A-diploma verschilt sterk per leerling. Je kunt de voortgang van jouw kind(eren) volgen in de persoonlijke loginomgeving van het Leerlingvolgsysteem. Hier delen we ook andere informatie met betrekking tot de zwemlessen. Belangrijke meldingen ontvang je daarnaast ook automatisch per e-mail. Zo ben je altijd op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Natuurlijk organiseren we ook kijklessen, zodat je de voortgang van jouw kindje met eigen ogen kunt zien. En heb je buiten de kijklessen om een vraag aan de docent? Laat dan een terugbelverzoek achter bij de receptie. De docent neemt dan zo snel mogelijk telefonisch contact met je op.

 

bres-bo-leukste-zwemles(3).png

Ga je mee op avontuur?

Vind een zwembad bij jou in de buurt