Zeemeermin zwemles

Zwembad de Waterstee

Leer zwemmen met een staart

Wil jij leren zwemmen als een zeemeermin of zeemeerman? Tijdens deze speciale zwemlessen leer je om te zwemmen met een staart. Zeemeerminzwemmen is niet alleen leuk om te doen. Je krijgt er ook een betere zwemtechniek door en je leert sneller zwemmen.

Handig om te weten!

Voor de zeemeermin zwemlessen is het de bedoeling dat leerlingen hun eigen staart meenemen. Natuurlijk mag je altijd eerst een keertje een les proberen. Dan kun je bij ons een staart lenen. Neem tijdens de lessen ook een zwembril mee. De les duurt 45 minuten, waarvan we gemiddeld 35 minuten onder water zwemmen. Je kunt in totaal drie diploma's halen voor zeemeerminzwemmen. 

Wanneer?

De zeemeermin zwemles wordt in de Hoeksche Waard gegeven in Zwembad de Waterstee in Numansdorp en vindt elke dinsdagmiddag plaats van 16:30 -17:15 uur. Raadpleeg voor actuele data en tijden altijd het rooster

Meedoen?

Staat jouw kind al inschreven voor de zwemles bij Zwembad de Waterstee? Dan kun je hem of haar bij de kassa van het zwembad aanmelden voor de zeemeermin zwemles.
Ben je nieuw bij ons (en in het bezit van je C-diploma) dan kun je je online inschrijven voor de zeemeermin zwemles. Hiervoor moet je een persoonlijk account aanmaken en je kind(eren) aanmelden als cursist. 

Inschrijven zeemeermin zwemles