Mogelijkheden zwemles

Zwemlessen in de Hoeksche Waard

Leren zwemmen doe je bij Bres Accommodaties. In onze zwembaden vind je een compleet zwemlesaanbod voor diverse doelgroepen. Naast het reguliere Zwem-ABC bieden we bijvoorbeeld ook zwemles voor volwassen en speciaal zwemonderwijs voor kinderen en volwassenen met een ondersteuningsbehoefte.  

Zwem-ABC

Onze zwemlessen voldoen aan de richtlijnen van het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Je ontvangt een erkend zwemdiploma. Het complete Zwem-ABC is een paspoort voor een leven lang zwemplezier. De Raad adviseert minimaal diploma C, omdat kinderen dan alle vaardigheden beheersen voor een zwembad met attracties en open water.

Inschrijven zwemles

Privé zwemles

In onze zwembaden in de Hoeksche Waard kun je ook privé zwemlessen volgen. De kinderen krijgen een-op-een zwemles of in kleine groepjes van maximaal drie kinderen. Net wat er wenselijk en mogelijk is. Via de Mijn-omgeving kun je je jouw kind inschrijven voor de privé zwemles. Zodra er een plekje vrijkomt, nemen wij contact met je op.

Voor kinderen die al zwemles bij ons volgen tijdens de reguliere groepslessen is het ook mogelijk om af en toe een privéles te volgen. Dat kan soms handig zijn, bijvoorbeeld als de leerling op bepaalde onderdelen niet goed mee kan komen. Het aanvragen van extra privélessen kan bij de kassa van jouw zwembad of neem contact met ons op.

Contactgegevens zwembaden 

 

Zwemles

Ontdek zwemlesactiviteiten

Blijf op de hoogte

Duik in ons laatste nieuws!

Bekijk het nieuws