Openluchtzwembad Recreatieoord Binnenmaas

Het zwembad seizoen is begonnen (zie onze openingstijden)

Zin in een duik?

Kom langs in het leukste outdoor zwemparadijs van de regio. Lekker spetteren in het peuterbadje of baantjes trekken in het 25-meterbad. Liever wat meer spanning? Duik van 3 meter hoogte in het diepe of leef je uit in het glijbanenbad, met maar liefst vier verschillende soorten waterglijbanen. Rondom het zwembad bevindt zich een ruime ligweide. Voor de lekkere trek kun je terecht in onze horeca.

Waterattracties

Recreatieoord Binnenmaas biedt zwemplezier voor jong en oud. Voor de allerkleinsten is er een peuterbadje met een vrolijke waterrups. Verder is er een kleuterbad met waterkanon, een 25-meterbad met aangrenzend de springkuil en twee springplanken van 1 en 3 meter hoog. In het glijbanenbad komen vier verschillende waterglijbanen uit: een extra brede familieglijbaan, een meterslange overdekte ‘tube’ en twee snelle, steile waterglijbanen. Welke heeft jouw voorkeur?

Buitenbad openluchtzwembad Recreatieoord Binnenmaas Hoeksche Waard .jpg

Horeca

Van zwemmen krijg je trek. Op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas bevinden zich drie horecapunten, waarvan twee buiten en een in de binnenspeeltuin. Snackpunt Meneer Patat grenst aan de ligweide van het zwembad. Hier kun je terecht voor een groot aanbod lekkere snacks en drankjes. Zin in een lekker ijsje? Bij IJsconijn haal je heerlijk ambachtelijk schepijs van Gebo Gelato. De ijswinkel verkoopt daarnaast ook warme dranken en fruitsappen.

Horeca Recreatieoord Binnenmaas Hoeksche Waard zwembad.jpg

Faciliteiten

Het zwembad beschikt over een moderne sanitaire ruimte waar je je kunt opfrissen en omkleden. Verder zijn er lockers aanwezig. Het terrein is rolstoeltoegankelijk en er zijn toiletten aanwezig voor mindervaliden. 

Koop hier je kaartje of abonnement

Beleef het leukste dagje uit

Bestel hier

 

Laatste nieuws

Recreatieoord Binnenmaas

Blijf op de hoogte via onze social media

Facebook
Instagram
Tiktok