Locatieverhuur

Ruimte huren in de Hoeksche Waard

Zaalverhuur Hoeksche Waard

Wekelijkse training, voorstelling, feestje of event? Voor het huren van een (sport)zaal, feestlocatie of vergaderruimte ben je bij Bres Accommodaties aan het juiste adres. Wij stellen niet alleen de ruimte beschikbaar, maar denken ook graag mee over de invulling van de dag of avond. Ons Hospitality-team staat graag voor je klaar.

Huur een ruimte

Hoe werkt het?

Bres Accommodaties beheert in opdracht van gemeente Hoeksche Waard verschillende sporthallen, dorpshuizen en multifunctionele centra. Deze locaties of delen hiervan kun je bij ons huren voor het organiseren van verschillende activiteiten. Wij verhuren zowel aan verenigingen, instellingen en bedrijven als aan particulieren. Zo kun je bij ons ook een zaal huren voor bijvoorbeeld een babyshower of verjaardagsfeestje.

Mijn Bres Accommodaties

Een zaal of ruimte huur je eenvoudig via jouw persoonlijke account. Hier heb je altijd een overzicht van de boeking(en) en kun je eventuele wijzigingen doorvoeren. Nog geen account? Dan moet je je eerst registeren.
Nadat je bent ingelogd, kun je op basis van jouw voorkeuren, zoals activiteit, datum en plaats, precies zien welke locaties beschikbaar zijn. Speciale verzoeken, zoals horecamogelijkheden en het gebruik van audiovisuele middelen, kun je aan ons kenbaar maken via het opmerkingenveld. Na het aanmaken van de reservering, ontvang je van ons een bevestigingsmail. 

Bres Hospitality

Wij hebben niet alleen de ruimte, maar ook de kennis en ervaring om van ieder bezoek een bijzondere beleving te maken. Bres Hospitality helpt je graag bij het organiseren van bijvoorbeeld een bedrijfsfeest, beurs, productlancering of evenement. Van zaalindeling en aankleding tot borrelplank, lunch en diner. En ook op de dag of avond zelf staan onze medewerkers graag voor je klaar met een gastvrije ontvangst. Wil je gebruikmaken van onze hospitality diensten? Dan kun je dit direct aangeven in het opmerkingenveld als je een zaal huurt. Liever eerst meer informatie of een persoonlijk gesprek? Mail naar horeca@bresaccommodaties.nl

Huur een ruimte

Reserveer direct