Schoolreisje Recreatieoord Binnenmaas

Urenlang speelplezier

Ga mee op avontuur!

Een leuk dagje uit met de klas of de hele school? Boek jouw schoolreisje bij Recreatieoord Binnenmaas en ga mee op avontuur met Bres en Bo. Kinderen kunnen zich heerlijk vermaken in onze binnen- en buitenspeeltuin met een groot aantal speeltoestellen en attracties of lekker plonzen in het buitenbad als dat geopend is.

Vrolijke dierenvriendjes

Combineer je schoolreisje met een bezoek aan onze kinderboerderij. De toegang tot de kinderboerderij is gratis. Hier bieden we op aanvraag ook verschillende leuke en leerzame activiteiten. Van een Levend ganzenbordspel en het voeren van de dieren tot een speurtocht. Geef je wensen aan ons door via het speciale aanvraagformulier.

Parkeren

Het is mogelijk om op het parkeerterrein van Recreatieoord Binnenmaas te parkeren. De voorkeur is wel dat er bij aankomst met een touringcar alleen het afzetten en ophalen plaatsvindt op het terrein (dus geen tussentijds parkeren van de touringcar op het terrein). Is dit wel noodzakelijk dan zijn hier kosten aan verbonden. Daarnaast zit er een eenpersoonsauto in de prijs inbegrepen i.v.m. mogelijke calamiteiten om vervoer bij de hand te hebben tijdens de activiteit. Voor andere personenwagens gelden de reguliere parkeertarieven. 

Let op: een schoolreis is alleen te boeken buiten schoolvakanties en weekenden.

Het leukste schoolreisje van de regio!