Feestelijke opening Kees Verkerkhal

Met toegepaste innovaties zoals zonneboilers, automatische ledverlichting en het afkoppelen van het gasnetwerk is de vernieuwde Kees Verkerkhal klaar voor een duurzame toekomst! Wethouder Paul Boogaard draaide vrijdag 29 november symbolisch de gaskraan dicht en opende daarmee officieel de hal na een uitgebreide verbouwing. Gymvereniging de Drie Lelies sloot de openingsceremonie af met een spectaculaire demonstratie.

Nadat Bres Accommodaties in 2016 de opdracht kreeg de hal te verbouwen, werd in overleg met de gebruikers en de toenmalige gemeente Binnenmaas besloten om de hal niet alleen te vernieuwen, maar ook te vergroten. In de nieuwe turnhal van 200 m2 is een valkuil gerealiseerd, wat uniek is voor de Hoeksche Waard. Hierin kunnen aspirant-turners veilig hun kunsten oefenen.

De feestelijke opening werd niet alleen bijgewoond door alle betrokken partijen. Schoolkinderen uit Puttershoek ontvingen deze week van aannemersbedrijf Van Driel een bijzondere attentie met de uitnodiging om samen met familie en vrienden de opening bij te wonen.