Nieuw kantoor voor Bres

Vanaf begin augustus zijn het kantoor van Bres en het Recreatieoord gevestigd in een nieuw onderkomen, namelijk de voormalige loods op het terrein van Recreatieoord Binnenmaas. De nieuwe locatie bevindt zich slechts 200 meter van het oude pand. Het adres en telefoonnummer van ons kantoor blijven hetzelfde, alleen de aanrijdroute verandert. Dit wordt de hoofdingang van het parkeerterrein van het recreatieoord. Dit zijn vanaf de N217 gezien de eerste slagbomen in plaats van de tweede.

Verhuizen

We huurden de vorige locatie van de gemeente, die binnenkort het pand weer zelf volledig in gebruik neemt. Daarom moesten wij op zoek naar een nieuw onderkomen. De oude loods is een logische keuze gezien de nabijheid van het Recreatieoord (één van de grootste activiteiten in de portefeuille van Bres) en de centrale ligging in de Hoeksche Waard.

Renovatie

De loods is grondig gerenoveerd. We bekijken de mogelijkheden om het pand in een later stadium verder te verduurzamen, onder andere door middel van zonnepanelen en extra dakisolatie. Op dit moment vindt de verhuizing plaats. Als alles volgens planning verloopt, gaan we op 5 augustus definitief over.

De aannemer en medewerkers leggen de laatste hand aan het toekomstige kantoor van Bres.