Zwemonderwijzer

Voel je welkom bij Bres Accommodaties

Kom werken in een spetterende en sportieve omgeving!

Wil jij ook werken in een spetterende en sportieve omgeving? Zwembaden Hoeksche Waard is op zoek naar een nieuwe zwemonderwijzer voor onze zwembaden in Oud-Beijerland, ’s-Gravendeel, Numansdorp en Klaaswaal. 

Ga mee op avontuur!

Voor onze zwembaden zoeken wij een enthousiaste zwemonderwijzer (16-20 uur per week). Als zwemonderwijzer ga je aan de slag in ons zwembad in Oud-Beijerland (Sportcentrum de Boogerd) en/of ’s-Gravendeel (Zwembad de Wellen), en/of Numansdorp (Zwembad de Waterstee) en/of Klaaswaal (Zwembad 't Centrum). Toonaangevende, goed bereikbare locaties in de regio, waar het zwemavontuur voor veel mensen begint. Als zwemonderwijzer leer je kinderen op een vakkundige en enthousiaste manier zwemmen. Plezier en veiligheid staan voorop. Voor de kids werken we met het speelse Zwem-ABC van Bres & Bo. Bres & Bo vertelt het verhaal van Bres de bever en Bo de bosuil die samen op avontuur gaan door de waterrijke Hoeksche Waard. Kinderen kunnen tijdens de zwemles stickers en munten verdienen. Na het behalen van het diploma krijgen zij een leuke verrassing. Met jouw enthousiaste zwemlessen maak jij dit spetterende avontuur compleet.

Voel je welkom

Zwembaden Hoeksche Waard is onderdeel van Bres Accommodaties. Wij beheren en onderhouden gemeentelijke panden in de Hoeksche Waard, waaronder de zwembaden, dorpshuizen en verschillende multifunctionele centra. Bij Bres Accommodaties vinden wij het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt. Met jouw positieve, vriendelijke instelling zorg je ervoor dat onze gasten zich welkom voelen. Maar ook jij kunt rekenen op een warm welkom. Je gaat aan de slag in een gezellig team en je profiteert van goede, sociale arbeidsvoorwaarden. Bij ons hoef je niet in het diepe te duiken, maar je mag natuurlijk wel zelf een frisse duik nemen in onze zwembaden.

Voordelen werken bij Zwembaden Hoeksche Waard:

  • Een bruto maandsalaris tussen € 2.200,- en € 2.850,- op basis van een 38-urige werkweek (afhankelijk van ervaring). 
  • Leuke collega’s: samen werken, maar vooral ook samen plezier beleven.
  • Toffe locatie: het hele jaar door in je korte broek op een subtropische locatie.
  • 100% fun: werken met water is leuk, plezier gegarandeerd.
  • Doorgroeimogelijkheden: wij zijn een groeiende organisatie en stimuleren persoonlijke ontwikkeling.

Meer weten of direct solliciteren?

Neem voor vragen over deze functie contact op met Gijs de Kock (manager zwembaden) via 0186 - 613 333 of stuur je motivatie naar werken@bresaccommodaties.nl.

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.