Zwembad de Wellen

's-Gravendeel

Zwemdiploma

In ons zwembad in 's-Gravendeel vind je een uitgebreid zwemlesaanbod voor diverse doelgroepen. Naast het reguliere Zwem-ABC met Bres & Bo en Zwemvaardigheid bieden we ook zwemles voor volwassen (vanaf 12 jaar). 

Inschrijven zwemles 

Samen op examen

Mag jouw kindje afzemmen voor zijn of haar diploma? In Zwembad de Wellen in 's-Gravendeel mag je als ouder of verzorger meezwemmen tijdens het diplomazwemmen. Hoe leuk is dat! Koop een kaartje in onze webshop en meld je aan. 

Diplomazwemmen voor scholen 

Zit jouw kindje bij ons op schoolzwemmen en heeft hij of zij een afzwembriefje meegekregen? Dan kun je hem of haar hier inschrijven voor het diplomazwemmen. Let op: de naam die je in het invulformulier vermeldt, wordt straks getoond op het zwemdiploma. 

Inschrijven diplomazwemmen scholen

Vrij zwemmen en banenzwemmen

Je kunt op verschillende momenten banenzwemmen in ons wedstrijdbad. Tijdens de uren voor het vrij zwemmen gaan de glijbaan en de duikplank open en leggen we de vlotten in het water. Dat is plezier voor jong en oud. 

Openingstijden

Raadpleeg voor de actuele openingstijden onderstaand rooster. Als er op een specifieke datum niks getoond wordt, dan betekent dit dat het zwembad op die dag gesloten is. 

 

Rooster

Zwemactiviteiten in Zwembad de Wellen

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Kalender

Evenementen

Regelmatig vinden er allerlei leuke evenementen plaats in onze zwembaden. Benieuwd welke evenementen er dit jaar op de kalender staan?

Geen agendapunten gevonden.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Gefaseerde overgang naar nieuwe indeling en naamgeving...

Zwemmen
Lees verder

Belangrijke wijziging zwemlesabonnement

Zwemmen
Lees verder