Vacature medewerker kinderboerderij

Voel je welkom bij Bres Accommodaties

Ga aan de slag bij onze gezellige kinderboerderij

Vind jij het leuk om dieren te verzorgen, hun verblijven schoon te houden en contact te hebben met bezoekers van onze kinderboerderij de Boezemvriend in Oud-Beijerland? Dan zijn wij op zoek naar jou!Als dierverzorger ben je verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van de kinderboerderij. Dit houdt in het verzorgen van de dieren, schoonmaken van de stallen, weides en het terrein. Ook stuur je de vrijwilligers aan en begeleid je de vaste bezoekers. Vanzelfsprekend heb je een passie voor dieren en hun verzorging, daarnaast geeft werken in de buitenlucht jou een goed gevoel. Je vindt het heerlijk om de dieren bij de kinderboerderij een zo fijn mogelijk leven te geven en hebt oog voor hun gezondheid. Samen met enthousiaste collega’s spring jij dagelijks in de Bres voor een gezellige en verzorgde kinderboerderij.

Wat ga je doen?

 • Je verricht dierverzorgingstaken op de kinderboerderij.
 • Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de stallen, weides en het terrein.
 • Je verricht onderhoudswerkzaamheden op de kinderboerderij.
 • Je geeft voorlichting aan bezoekers (verschillende doelgroepen, waaronder kinderen).

Wie ben jij?

 • Je hebt een passie voor dieren(verzorging) en werkt graag buiten.  
 • Je hebt affiniteit met verschillende doelgroepen (o.a. bezoekers met beperkingen en kinderen).
 • Je krijgt energie van wisselende diensten (dag- en weekenddiensten).
 • Je beschikt over goede educatieve vaardigheden.
 • Bij voorkeur ben je in het bezit van een diploma MBO-dierverzorging, niveau 3 of bent bereid om dit diploma te behalen.

Aanbod

 • Een uitdagende parttime baan (24 uur per week) in een gezellige werksfeer bij onze leuke Kinderboerderij de Boezemvriend, een begrip in de Hoeksche Waard.
 • Een bruto maandsalaris tussen € 2.250,- en € 2.600,- op basis van een 36-urige werkweek (afhankelijk van ervaring).
 • Goede arbeidsvoorwaarden volgens cao-Vermo, waaronder 8,33% eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, ABP pensioen waarbij Bres 70% van de premie betaalt.

Voel je welkom bij Bres

Als beheerder en exploitant van gemeentelijk vastgoed in de Hoeksche Waard hebben we een belangrijke maatschappelijke rol. Veel van onze accommodaties hebben een welzijnsfunctie: mensen komen naar onze accommodaties voor ontspanning, sport en spel en ontmoeting. De beschikbaarheid en kwaliteit van dit soort voorzieningen is essentieel.

Daarnaast zorgen onze medewerkers voor een vriendelijke en gastvrije ontvangst en faciliteren we lokale bewonersinitiatieven en verenigingen bij het organiseren van activiteiten.

Samen werken we aan een aantrekkelijke leefomgeving met goede en betaalbare voorzieningen.

Meer weten of direct solliciteren?

Neem voor vragen over deze functie contact op met Henk Akkerman (parkmanager) via 0186-601894 of stuur je motivatie en CV vóór 21 juni 2024 naar werken@bresaccommodaties.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.