Sport

Sportaccommodaties vormen de basis voor een beleving. Sporters dienen eenvoudig in een geschikte ruimte hun teamsport of activiteit te kunnen organiseren. Bres Accommodaties faciliteert de reservatiemogelijkheden, het beheer en onderhoud van verschillende sporthallen en gymzalen. Alle sportaccommodaties zijn eenvoudig online te reserveren via ons Reserveringssysteem.

Uitgekiend reserveringssysteem

Het reserveringssysteem, dat in realtime de bezetting van de (sport)accommodaties weergeeft, is een goed voorbeeld van de klantgerichte manier waarop Bres Accommodaties de faciliteiten exploiteert. De bezetting moet maximaal zijn, zonder dat dat ten koste gaat van service aan de sporters en verenigingen. Daarom besteedt Bres Accommodaties bovengemiddeld veel zorg aan onderhoud. Zo keuren wij stipt op tijd alle sporttoestellen en voldoen deze aan alle eisen.

Rendement vergroten

Om het rendement van de sportaccommodaties te vergroten organiseert Bres Accommodaties ook actief evenementen en toernooien. Dat gebeurt niet allemaal in eigen huis: heel veel activiteiten besteden wij uit aan vaste, betrouwbare partners. Het is onze filosofie dat we met een klein vast team van experts snel en flexibel kunnen inspelen op de vraag van de markt en op onverwachte kansen. Zo vergroten we ook de spin-off van onze activiteiten: door activiteiten als onderhoud en de organisatie van evenementen uit te besteden aan lokale partners, versterken we samen de lokale economie.

Overdekte accommodaties

Op dit moment beheert Bres Accommodaties met name overdekte sportaccommodaties en zwembaden.