Sloepverhuur Hoeksche Waard

Het leukste dagje uit op het water

Wateractiviteiten Recreatieoord Binnenmaas

Beleef een heerlijk, ontspannen dagje uit op het water. Huur samen met vrienden of collega’s een comfortabele, elektrische sloep. Of ga gezellig waterfietsen met de kinderen. Fun gegarandeerd! Liever iets sportiefs? Maak dan een tochtje met een sup.

Direct reserveren

Wat ga jij doen vandaag?

Praktische informatie

Online verhuur

Wij werken voor dit aanbod samen met het 123HAPPY verhuurconcept. Via het online reserveringsysteem kun je controleren of jouw gewenste dag en tijd beschikbaar is. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van het park.

Prijzen                       

  1 uur 2 uur
Waterfiets € 10,00  
E-sloep 6 pers € 47,50 € 75,00
E-sloep 10 pers € 57,50 € 95,00
Supboard € 12,50 € 20,00

Prijzen zijn excl. borg. Raadpleeg voor de actuele prijzen altijd het online boekingssysteem. Na het maken van jouw keuze verschijnt er een totaalbedrag. 

Parkeren en aanmelden 

Volg bij binnenkomst op het terrein de boren naar P2. Meld je bij aankomst bij de medewerker van de bootverhuur of bij de uitgiftebalie in het gebouw van de binnenspeeltuin. 
De e-sloep kun je zelf activeren vanaf 24 minuten voor de starttijd. Je ontvangt hiervoor een sms met daarin een activatielink. Via de deze link kom je uit in een online omgeving waar je de geselecteerde boot kunt starten, pauzeren en stoppen. 
Zorg dat je op tijd terug bent in de haven, voor het einde van de gereserveerde tijd. Een mogelijke volgende reservering is aansluitend en we gunnen iedereen een fijne dag op het water. De extra tijd buiten de gereserveerde tijd wordt verrekend met de borg. 

Boek hier het leukste dagje uit op het water!

Huur een e-sloep, sup of waterfiets. 

Direct reserveren