Supverhuur Hoeksche Waard

Het leukste dagje uit op het water

Wateractiviteiten Recreatieoord Binnenmaas

Beleef een heerlijk, ontspannen dagje uit op het water. Huur samen met de kinderen of je vrienden een sup en verken de Binnenmaas vanaf het water. Geniet van de zon en het uitzicht. Fun gegarandeerd!

Direct reserveren

Wat ga jij doen vandaag?

Praktische informatie

Online verhuur

Wij werken voor dit aanbod samen met het 123HAPPY verhuurconcept. Via het online reserveringsysteem kun je controleren of jouw gewenste dag en tijd beschikbaar is. De openingstijden zijn gelijk aan de openingstijden van het park.

Prijzen                       

  1 uur 2 uur
Supboard € 12,50 € 20,00

Prijzen zijn excl. borg. Raadpleeg voor de actuele prijzen altijd het online boekingssysteem. Na het maken van jouw keuze verschijnt er een totaalbedrag. 

Parkeren en aanmelden 

Volg bij binnenkomst op het terrein de borden naar P2. Meld je bij aankomst bij de medewerker van de bootverhuur of bij de uitgiftebalie in het gebouw van de binnenspeeltuin. 
Zorg dat je op tijd terug bent in de haven, voor het einde van de gereserveerde tijd. Een mogelijke volgende reservering is aansluitend en we gunnen iedereen een fijne dag op het water. De extra tijd buiten de gereserveerde tijd wordt verrekend met de borg. 

Boek hier het leukste dagje uit op het water!

Huur een sup. 

Direct reserveren