Locaties

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bijeenkomst of sportactiviteit? Reserveer accommodaties voor sport en cultuur in de Hoeksche Waard makkelijk online.

Onze accommodaties in de Hoeksche Waard zijn voorzien van één of meerdere ruimtes die u kunt reserveren voor tal van sportieve en culturele activiteiten.

 

Selecteer een locatie door erop te klikken.

Gymzaal – theater – podium – turnzaal

De gymzaal is zowel geschikt voor tal van sportactiviteiten als voor het organiseren van voorstellingen als poppenkast, theater of comedy. Het podium maakt van Koetsveld een unieke accommodatie in de regio Hoeksche Waard.
Het is de ruimte bij uitstek voor gymnastiek, budosporten, pilates/yoga, kindersport en -spel. Er is tal van materiaal voorhanden.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sportzaal – gymzaal - turnzaal

De grote sportzaal is uitvoerig voorzien van sport- en gymmateriaal. Deze zaal kunt u in zijn geheel of voor de helft huren. Het is namelijk mogelijk om de ruimte in twee delen op te splitsen.

De hoger gelegen tribune biedt toeschouwers een uitstekend zicht op de hal.

De aanwezige horecaruimte kunt u reserveren wanneer u de sportzaal huurt.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sporthal – gymzaal – turnzaal – danszaal – vergaderruimte – bar – feestzaal – spreekkamer - foyer

Sporthal
Deze multifunctionele accommodatie biedt verschillende mogelijkheden. De sporthal is uitermate geschikt voor grote evenementen en concerten, privé-feesten, shows en beurzen, sportwedstrijden en bijeenkomsten.

Dankzij scheidingswanden is het mogelijk om de sporthal volledig, voor de helft of voor één derde te reserveren.

Muziekzaal
De muziekzaal is recent opgefrist met een podium en uitgebreide audio- en lichtinstallatie. De ruimte is ideaal voor dans- en muziekverenigingen, voorstellingen, recepties en bijeenkomsten.

In de muziekzaal zijn verschillende opstellingen mogelijk, van 40 tot 175 personen. Bekijk de afbeelding met alle mogelijkheden en aantal personen.

Foyer
De kleinere foyer (tot 100 personen) en vergaderruimte (tot 12 personen) zijn voorzien van extra faciliteiten voor vergaderingen en bijeenkomsten van kleinere gezelschappen. Vraag hiernaar bij het plaatsen van uw reservering.

In De Tienvoet is een afgesloten spreekkamer aanwezig, welke eveneens te huur is.

Bar
De grote bar heeft een gezellige, toegankelijke uitstraling en biedt de mogelijkheid tot darten en het organiseren van privé-feesten. Het horecateam van Bres Hospitality staat er voor u klaar.

De Tienvoet is makkelijk en snel bereikbaar vanaf de snelweg A29 en provenciale weg N217.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sporthal – gymzaal – turnzaal – vergaderruimte – workshopruimte - feestzaal – horeca - bar

Sporthal
Dit multifunctioneel centrum met een grote sporthal en horecagelegenheid is de nieuwste accommodatie in de Hoeksche Waard.

De grote sporthal is op te splitsen in drie gymzalen. Het is mogelijk om de sporthal volledig, voor de helft of voor één derde te reserveren. De accommodatie is uitvoerig voorzien van sport- en gymmateriaal.

Horeca
De horecaruimte is in verschillende opstellingen te reserveren. Afhankelijk van de bijeenkomst die u wenst te organiseren kiest u voor Huiskamer 1, Huiskamer 2, een combinatie van beide of de bar.

Deze ruimtes zijn ideaal voor het organiseren van workshops, cursussen en trainingen. Beide Huiskamers zijn voorzien van extra faciliteiten voor presentaties. Vraag hiernaar bij het plaatsen van uw reservering.

Een overzicht van de mogelijke opstellingen in de Huiskamers met maximum aantal personen ziet u tussen de afbeeldingen.

Huiskamers 1 + 2 hebben opstellingen met een aantal personen tussen 20 en 70 personen. Beide huiskamers samen bieden de mogelijkheid tot het organiseren van een receptie of feest tot 170 personen.

Bres Hospitality verzorgt in Dorpshart uw culinaire wensen. De Huiskamers zijn ideale locaties voor een bijeenkomst met lunch of diner.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sporthal - horeca

Sporthal
De grote sporthal is op te splitsen in twee gymzalen. Het is mogelijk om de sporthal volledig of voor de helft te reserveren. De sporthal is uitermate geschikt voor het beoefenen van basketbal en is verder uitvoerig voorzien van sport- en gymmateriaal.

Na het sporten kunt u gebruik maken van de recentelijk gerenoveerde douches.

Horeca
De horecaruimte wordt uitgebaat door de Oud-Beijerlandse basketbal vereniging B.O.B. De hoger gelegen tribune biedt toeschouwers een uitstekend zicht op de hal. Deze is enkel toegankelijk ism horeca-uitbater B.O.B.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Gymzaal - diverse vergaderruimtes

Sociaal Cultureel Centrum de Lindenhoeve is centraal gelegen in Oud-Beijerland. Deze accommodatie is voorzien van een gymzaal en diverse vergaderruimtes.

De gymzaal kunt u direct reserveren via ons reserveringssysteem. Voor meer informatie over de vergaderruimtes vragen wij u telefonisch contact met ons op te nemen.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Gymzaal

Op een steenworp afstand van de N217 bij het binnenrijden van Oud-Beijerland ligt gymzaal de Oosterse Gorzen. Deze is te huur voor allerhande (sport)activiteiten als budosporten en sport-en-spel.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sportzaal - horeca

Gezellig sporten doet u in ’t Paradijs. De sportzaal is op te splitsen in twee gymzalen. Het is mogelijk om de sporthal volledig of voor de helft te reserveren.

De sportzaal is uitermate geschikt voor het beoefenen van volleybal en is verder uitvoerig voorzien van sport- en gymmateriaal.

Na het sporten kunt u gebruik maken van de douches en nagenieten in de gezellige horecaruimte.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sporthal - minihal - vergaderruimte - horeca

Sportcomplex de Schenkel bestaat uit een grote sporthal met tribune welke in zijn geheel of in kleinere delen op te delen is, een minihal en een vergaderruimte.

Deze accommodatie is te huur per mail via verhuur@bresaccommodaties.nl.

Reserveer accommodaties voor sport en cultuur in de Hoeksche Waard makkelijk online via de RESERVEREN-button rechts boven.

Wenst u meer informatie over onze sporthallen, gymzalen, culturele zalen of vergaderruimtes? Heeft u bij uw reservering bepaalde wensen betreffende horeca of technische ondersteuning? Dan kunt u dit bij uw reservering noteren of hiervoor contact opnemen met ons via 0186 – 60 18 94 of verhuur@bresaccommodaties.nl