Locaties

Op zoek naar een geschikte locatie voor uw bijeenkomst of sportactiviteit? In onderstaande accommodaties bevinden zich één of meerdere ruimtes die u kunt reserveren voor tal van activiteiten. Via ons reserverings- en verhuursysteem bekijkt u realtime de beschikbaarheid van onze (sport)accommodaties, reserveert u makkelijk de gewenste ruimte en is directe betaling via iDeal mogelijk.

Selecteer een locatie door erop te klikken.

Gymzaal – theater – podium – turnzaal

De gymzaal is zowel geschikt voor tal van sportactiviteiten als voor het organiseren van voorstellingen als poppenkast, theater of comedy. Het podium maakt van Koetsveld een unieke accommodatie in de regio Hoeksche Waard.
Het is de ruimte bij uitstek voor gymnastiek, budosporten, pilates/yoga, kindersport en -spel. Er is tal van materiaal voorhanden.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sportzaal – gymzaal - turnzaal

De grote sportzaal is uitvoerig voorzien van sportmateriaal. Deze zaal kunt u in zijn geheel of voor de helft huren. Het is namelijk mogelijk om de ruimte in twee delen op te splitsen. De hoger gelegen tribune biedt toeschouwers een uitstekend zicht op de hal.

De aanwezige horecavoorziening aanwezig kunt u eveneens reserveren.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sporthal – gymzaal – turnzaal – danszaal – vergaderruimte – bar – feestzaal – spreekkamer - foyer

Deze multifunctionele accommodatie biedt verschillende mogelijkheden. De sporthal is uitermate geschikt voor grote evenementen en concerten, privé-feesten, shows en beurzen, sportwedstrijden en bijeenkomsten. Het is mogelijk om de sporthal volledig, voor de helft of voor een derde te reserveren.

De muziekzaal is ideaal voor dans- en muziekverenigingen en kleinere voorstellingen.

De kleinere foyer en vergaderruimte zijn voorzien van extra faciliteiten voor vergaderingen en bijeenkomsten van kleinere gezelschappen. Vraag hiernaar bij het plaatsen van uw reservering.
In De Tienvoet is een afgesloten spreekkamer aanwezig, welke eveneens te huur is.

De grote bar heeft een gezellige, toegankelijke uitstraling en biedt de mogelijkheid tot darten en het organiseren van privé-feesten. Het horecateam van Bres Hospitality staat er voor u klaar.

De Tienvoet is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg A29.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Sporthal – gymzaal – turnzaal – vergaderruimte – workshopruimte - feestzaal – horeca - bar

Dit multifunctioneel centrum met een grote sporthal en horecagelegenheid is de nieuwste accommodatie in de Hoeksche Waard.

De grote sporthal is op te splitsen in drie gymzalen. Het is mogelijk om de sporthal volledig, voor de helft of voor een derde te reserveren. De accommodatie is uitvoerig voorzien van sport- en gymmateriaal.

De horecaruimte is in verschillende opstellingen te reserveren. Afhankelijk van de bijeenkomst die u wenst te organiseren kiest u voor Huiskamer 1, Huiskamer 2, een combinatie van beide of de bar. Deze ruimtes zijn ideaal voor het organiseren van workshops, cursussen en trainingen. Beide Huiskamers zijn voorzien van extra faciliteiten voor presentaties. Vraag hiernaar bij het plaatsen van uw reservering.

Bres Hospitality verzorgt in Dorpshart uw culinaire wensen. De Huiskamers zijn ideale locaties voor een bijeenkomst met lunch of diner.

Direct reserveren   -   Download plattegrond

Wenst u meer informatie over onze sporthallen, gymzalen, culturele zalen of vergaderruimtes? Heeft u bij uw reservering bepaalde wensen betreffende horeca of technische ondersteuning? Dan kunt u dit bij uw reservering noteren of hiervoor contact opnemen met ons via 0186 – 60 18 94 of verhuur@bresaccommodaties.nl

Gebruikersvoorwaarden
Wij hanteren bovenstaande gebruikersvoorwaarden voor de huur van onze sport- en culturele accommodaties in de gemeente Hoeksche Waard.

Tarieven
Bekijk de actuele tarieven voor de huur van onze sport- en culturele accommodaties in de gemeente Hoeksche Waard.

Huisregels
Aan gebruikers, medewerkers en bezoekers van onze accommodaties vragen wij om bovenstaande huisregels in acht te nemen.