Exploitatie

Een groot aantal accommodaties en een recreatiebedrijf in de Hoeksche Waard behoren intussen tot de exploitatie-portefeuille van Bres Accommodaties. Hiervoor verzorgen wij enerzijds de inkoop en verkoop, de optimalisatie van verhuurmogelijkheden en het inzetten van personeel. Anderzijds zijn wij er om samen met de klant markgericht te denken over mogelijke toekomststappen.

Kostenefficiënt werken

Goed exploitatiemanagement draagt bij aan het verhogen van het rendement. Kostenefficiënt werken staat daarbij voorop: soms is het belangrijk om nu te investeren en dat op een langere termijn terug te verdienen. Zo werd op een van de sporthallen een horecamanager aangesteld in plaats van de gebruikelijke beheerder. Op korte termijn een iets duurdere werknemer, die door zijn kennis en inzicht echter al snel een goede horecaomzet wist te realiseren. Goed voor Bres Accommodaties, goed voor de opdrachtgever, maar vooral goed voor de gebruikers van de accommodaties. Want die profiteren van moderne voorzieningen en een klantgerichte service.

Bres Hospitality verzorgt de horeca in de (sport)accommodaties van Bres, met als missie om “een tweede thuis dicht bij huis” te zijn voor gasten. In onze toegankelijke ontmoetingsplekken staat het horecateam klaar met een breed spectrum aan horecamogelijkheden, gaande van de bediening van sporadische bezoekers en vaste huurders tot het organiseren van bijeenkomsten en grote evenementen op aanvraag. Voor meer informatie kunt u terecht bij Bres Kookt.

Optimalisatie bezetting

Door de krachten te bundelen met Regiekr8 en scholenorganisaties uit de regio startten wij een pilotproject om bewegingsonderwijs te stimuleren. Zo bieden diverse vakleerkrachten lichamelijke opvoeding gymlessen aan scholen aan, in sportzalen van Bres Accommodaties. Hier leest u meer over dit project.

Effectieve verdienmodellen

Een vast team van medewerkers buigt zich over strategische beslissingen en zoekt altijd naar effectieve verdienmodellen en een gemeenschappelijke meerwaarde. Dit houdt de kosten van het vastgoedgebruik beheersbaar.