Bres activiteiten

AquaSport - Aquavaria Zwembad de Waterstee

In de mix

Aquavaria biedt een gevarieerd sportprogramma op basis van verschillende activiteiten, zoals Aquarobics en Aquajoggen. Handig voor als je niet kunt kiezen! Onder professionele begeleiding werk je op een afwisselende manier aan je conditie, uithoudingsvermogen, spieropbouw en figuur.

Bepaal je eigen tempo

Bij Aquavaria train je in een gezellige groep op je eigen niveau en snelheid. Aquavaria is een combinatie van verschillende aquasporten. Deze mix zorgt voor een leuk en afwisselend lesprogramma, geschikt voor jong en oud. Tijdens de lessen bewegen we op muziek en met verschillende tools maken we de oefeningen nog effectiever én leuker.    

Effectieve training

De weerstand van het water zorgt voor een effectieve training, met een minimale belasting van spieren gewrichten. Het drijfvermogen en de opwaartse druk van het water voorkomen zware stoten en schokken. Dit is aanzienlijk minder belastend voor je knieën, enkels en gewrichten. Het is dan ook een zeer geschikte sport voor mensen met blessures aan spieren of gewrichten of voor mensen met overgewicht.

Abonnementen & tickets

12-badenkaart AquaSport Zwembad de Waterstee
€ 72,50
Bestel nu
Entree AquaSport Zwembad de Waterstee
€ 7,25
Reserveer nu

Wanneer kan ik voor AquaSport - Aquavaria Zwembad de Waterstee terecht?

Zwembad de Waterstee

Dag Tijd Bad
Dinsdag 28 mei 2024 28-05-2024 19:00 – 19:45
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad