Bres activiteiten

AquaVitaal - Aquatherapie Zwembad de Waterstee

De positieve kracht van water

Aquatherapie is een uitkomst voor mensen met spierpijn en gewrichtspijn. Onder begeleiding van een deskundige instructeur doe je verschillende oefeningen in het water. Hierbij maken we gebruik van de positieve eigenschappen van het water. Het water zorgt voor meer bewegingsvrijheid, minder schokbelastingen, een betere bloedcirculatie en betere  afvoer van afvalstoffen.

Voel je vrij

Aquatherapie bevordert de fysieke en mentale gezondheid en het herstel van blessures. Aquatherapie helpt onder andere bij vermindering van spierpijn en stijfheid en het vergroten van de gewrichtsmobiliteit en het uithoudingsvermogen. De weerstand van het water zorgt voor een effectieve training, zonder dat hierbij de gewrichten en spieren belast worden. Het warme water zorgt voor gewichtloosheid en maakt het gemakkelijker om te bewegen. In het water voel je je heerlijk vrij. En je zult merken dat je je na een aantal trainingen ook buiten het water vrijer voelt.   

Afwisselende groepslessen

De lessen Aquatherapie worden op dit moment alleen gegeven in Zwembad de Waterstee in Numansdorp. De lessen bestaan uit verschillende bewegingsoefeningen in het water, inclusief het gebruik van verschillende trainingsmaterialen. Vooraf aanmelden is verplicht. Onze instructeur neemt hierna contact op voor een persoonlijke intake. Liever eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op via 0186 – 651822.

Abonnementen & tickets

12-Badenkaart AquaVitaal Zwembad de Waterstee
€ 67,00
Bestel nu
Entree AquaVitaal Zwembad de Waterstee
€ 6,70
Reserveer nu

Wanneer kan ik voor AquaVitaal - Aquatherapie Zwembad de Waterstee terecht?

Zwembad de Waterstee

dag Tijd Bad
Dinsdag 20 februari 2024 20-02-2024 09:30 – 10:15
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad
Vrijdag 23 februari 2024 23-02-2024 09:00 – 09:45
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad