Bres activiteiten

Aquavaria Zwembad de Wellen

In de mix

Aquavaria biedt een gevarieerd sportprogramma op basis van verschillende activiteiten, waaronder Aquarobics en Aquajoggen. Handig voor als je niet kunt kiezen! Onder deskundige begeleiding werk je op een afwisselende en leuke manier aan je conditie, uithoudingsvermogen, spieropbouw en figuur.

Bepaal je eigen tempo

Bij Aquavaria train je in een gezellige groep op je eigen niveau en snelheid. Aquavaria is een combinatie van verschillende aquasporten. Deze mix zorgt voor een leuk en afwisselend lesprogramma, geschikt voor jong en oud. Tijdens de lessen bewegen we op muziek en met verschillende tools maken we de oefeningen nog effectiever én leuker.    

Veilig sporten 

De weerstand van het water zorgt voor een effectieve training, met een minimale belasting van spieren gewrichten. Het drijfvermogen en de opwaartse druk van het water voorkomen zware stoten en schokken. Dit is aanzienlijk minder belastend voor je knieën, enkels en gewrichten. Het is dan ook een zeer geschikte sport voor mensen met blessures aan spieren of gewrichten of voor mensen met overgewicht.

Abonnementen & tickets

12-badenkaart Aquavaria Zwembad de Wellen
€ 64,00
Bestel nu
12-badenkaart MBVO Zwembad de Wellen
€ 64,00
Bestel nu
Entree Aquavaria Zwembad de Wellen
€ 6,40
Reserveer nu
Entree MBVO Zwembad de Wellen
€ 6,40
Reserveer nu

Wanneer kan ik voor Aquavaria Zwembad de Wellen terecht?

Zwembad de Wellen

dag Tijd Bad
Woensdag 27 september 2023 27-09-2023 19:45 – 20:30
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad