Bres activiteiten

Aquarobics

Dansen in het water

Aquarobics is een effectieve en leuke watersport voor alle leeftijden. Onder leiding van een deskundige instructeur doe je verschillende (dans)oefeningen op het ritme van de muziek. Door de weerstand van het water is deze workout extra effectief. Je verbrandt in het water meer calorieën, terwijl je spieren minder worden belast.  Een win-win dus!

Aquarobics Hoeksche Waard

Aquarobics is de perfecte sport voor iedereen vanaf 16 jaar die houdt van bewegen  in het water. Het zorgt voor een betere conditie, spierkracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Daarbij is aquarobics ook gewoon heel erg leuk om te doen, waardoor het ook zorgt voor ontspanning. Onze ervaren instructeurs bieden een gevarieerd en opbouwend trainingsprogramma. Hierin bepaal je eenvoudig je eigen tempo.

Effectief sporten

Aquarobics kent veel voordelen. De beweging in combinatie met de warmte en druk van het water zorgen snel voor een merkbaar resultaat. Je voelt je fitter en energieker. Verder is Aquarobics minder blessuregevoelig dan bijvoorbeeld Aerobics, doordat het water schokken en klappen opvangt. Hierdoor worden spieren en gewrichten minder belast.

Wanneer kan ik voor Aquarobics terecht?

Sportcentrum de Boogerd

Dag Tijd Bad
Woensdag 17 juli 2024 17-07-2024 13:15 – 14:00
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad