Bres activiteiten

AquaSport - Aquarobics Zwembad de Waterstee

Dansen in het water

Aquarobics is een effectieve en leuke watersport voor alle leeftijden. Onder leiding van een deskundige instructeur doe je verschillende (dans)oefeningen op het ritme van de muziek. Door de weerstand van het water is deze workout extra effectief. Je verbrandt in het water meer calorieën, terwijl je spieren minder worden belast.  Een win-win dus!

Bewegen op muziek

Aquarobics is de perfecte sport voor iedereen vanaf 16 jaar die houdt van bewegen op muziek in het water. Het zorgt voor een betere conditie, spierkracht, flexibiliteit en uithoudingsvermogen. Daarbij is aquarobics ook gewoon heel erg leuk om te doen, waardoor het ook zorgt voor ontspanning. Onze ervaren instructeurs bieden een gevarieerd en opbouwend trainingsprogramma. Hierbinnen bepaal je heel eenvoudig je eigen tempo.

Effectieve workout 

Aquarobics kent veel voordelen. De beweging in combinatie met de warmte en druk van het water zorgen snel voor een merkbaar resultaat. Je voelt je fitter en energieker. Verder is Aquarobics minder blessuregevoelig dan bijvoorbeeld aerobics, doordat het water schokken en klappen opvangt. Hierdoor worden spieren en gewrichten minder belast.

Abonnementen & tickets

12-badenkaart AquaSport Zwembad de Waterstee
€ 72,50
Bestel nu
Entree AquaSport Zwembad de Waterstee
€ 7,25
Reserveer nu

Wanneer kan ik voor AquaSport - Aquarobics Zwembad de Waterstee terecht?

Zwembad de Waterstee

dag Tijd Bad
Woensdag 21 februari 2024 21-02-2024 20:00 – 20:45
Wedstrijdbad
Wedstrijdbad