Vrij zwemmen en banenzwemmen

Ontdek onze mogelijkheden

Kom lekker vrij zwemmen en/of banenzwemmen in één van onze zwembaden in de Hoeksche Waard. Er zijn verschillende dagen en tijden waarop je kunt vrij zwemmen en banenzwemmen. Zwembad de Boogerd en Zwembad de Waterstee zijn er ook speciale momenten waarop je samen met je gezin kunt komen zwemmen.

Bekijk het rooster met de actuele activiteiten en tijden en selecteer bij 'accommodaties' het zwembad van jouw voorkeur.

Rooster

Zwembaden Hoeksche Waard

Roetsj van de glijbaan, duik van het vlot of laat je meevoeren in een echte draaikolk. In onze zwembaden beleef je uren zwemplezier samen met je gezin of vrienden. Geniet tussendoor van een kopje koffie of lekkere snack in onze gezellige horeca.  

Oefenuurtje

Staat jouw kindje bij ons ingeschreven voor de zwemles? Dan mag hij of zij gratis komen oefenen onder begeleiding van een betalende volwassene. Dit kan tijdens het gezinszwemmen in Zwembad de Boogerd en Zwembad de Waterstee en tijdens het vrij zwemmen in Zwembad de Wellen. Kijk voor het actuele rooster en meer informatie bij het zwembad van jouw voorkeur.  

 

Locaties

Vrij zwemmen & banenzwemmen

Blijf op de hoogte

Duik in ons laatste nieuws!

Bekijk het nieuws