19 maart 2024

Feestelijke opening verbouwde sportzaal 't Paradijs

De vernieuwde accommodatie zal feestelijk worden ingewijd door Bres Accommodaties op zaterdag 30 maart 2024 vanaf 14.00 uur.

De afgelopen maanden is er hard gewerkt om de sportzaal in een nieuw jasje te steken. Er zijn veel vernieuwingen gerealiseerd zoals het plaatsen van dubbel glas en volledige vloerisolatie. Ook is er een nieuw balvast systeemplafond met ledverlichting geplaatst en zorgen de akoestische wanden voor een nieuw uiterlijk. Naast het groot onderhoud zijn er in het kader van de verduurzaming veel vernieuwingen gedaan. ”De accommodatie is bijna gasloos, de ventilatie is doormiddel van zonnepanelen bijna zelfvoorzienend en ook de installatie is elektrisch” vertelt manager vastgoed Tom Graumans. De sportverenigingen en de basisscholen maken inmiddels weer actief gebruik van de gerenoveerde sportzaal.

Na de grote vernieuwing van sportzaal ’t Paradijs is ook de horecagelegenheid bij de sportzaal gerenoveerd. Eind vorig jaar zijn de voorbereidingen getroffen en is de locatie leeggeruimd. De afgelopen weken is een volledige metamorfose gerealiseerd. In het horecagedeelte is een extra ruimte gecreëerd die eventueel apart te huren is voor vergaderingen, yoga of zitgymnastiek. ”Sportzaal ‘t Paradijs is niet alleen een sportlocatie, maar ook een plek voor ontmoeting”. Na het sporten is het belangrijk dat er ruimte is voor samenkomst. ”De mogelijkheid voor ontmoeting wil Bres dan ook graag in stand houden en daarbij kon vernieuwing van de accommodatie niet ontbreken”.

Voor Bres Accommodaties is verduurzaming een van de kernwaarden. Samen met gemeente Hoeksche Waard zet Bres Accommodaties zich in om het gemeentelijk vastgoed in de Hoeksche Waard te verduurzamen. Naast de sportzaal is ook het horecagedeelte verduurzaamd. De horecagelegenheid sluit aan op de elektrische installatie van de sportzaal en is bijna gasloos. De vernieuwing en verduurzaming zorgen ervoor dat sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland nog jaren op een duurzame manier gebruikt kan worden.

Bij de feestelijke opening van sportzaal ’t Paradijs in Oud-Beijerland is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen. De feestelijke opening vindt plaats op zaterdag 30 maart vanaf 14.00 uur. Tijdens deze dag krijgen bezoekers een rondleiding door de sportzaal om inzicht te krijgen in de gerealiseerde vernieuwingen. Daarnaast presenteren verschillende sportverenigingen in de zaal hun sport door middel van demonstraties. Voel je welkom!