15 december 2023

Belangrijke wijziging zwemlesabonnement

Vanaf 1 januari 2024 wordt ons abonnement voor de zwemlessen aangepast. Het abonnement voor de zwemlessen is vanaf dat moment een 4 weken abonnement in plaats van een maandabonnement. Dit betekent dat er vier keer per vier weken gelest kan worden. Deze wijziging biedt jou als gebruiker meer mogelijkheden, zoals het inhalen van een zwemles. Onze algemene voorwaarden zwemlessen zijn ook terug te vinden op onze website.

 

Zwem(les)zaken regel je eenvoudig online

Zoals inmiddels bekend, zijn we afgelopen zomer overgestapt naar een nieuw kassa- en registratiesysteem en online klantportaal. Hiermee regel je voortaan al je zwem(les)zaken eenvoudig online. Voor het eerste gebruik is het belangrijk dat je jouw account opnieuw activeert: Ga hiervoor naar www.bresaccommodaties.nl/inloggen en klik op ‘wachtwoord vergeten’. Ontvang je van ons geen e-mail om je wachtwoord te resetten of lukt het inloggen niet? Laat dan je e-mailadres controleren bij de kassa van het zwembad. Nadat je bent ingelogd, kun je hier je zwemleszaken online inzien. 

 

Voordelen online account

Door het aanmaken van een persoonlijk account geniet je nu van de volgende voordelen: 

  • Je kunt je zwemlesabonnement online verlengen.
  • Afmelden van een zwemles kun je voortaan online doorgeven.
  • 1 januari 2024 is het mogelijk om een inhaalles online in te plannen.

 

Afwezigheid en het inhalen van een zwemles

Vanaf 1 januari 2024 is het mogelijk om een inhaalles online via jouw account in te plannen. Kan de zwemles een keer niet doorgaan vanwege ziekte? Dan kun je dit aan ons doorgeven door jouw kind af te melden in het leerlingvolgsysteem. Het leerlingvolgsysteem staat in jouw persoonlijke account. Na deze afmelding kun je in het leerlingvolgsysteem een inhaalles inplannen (Let op: inhalen kan alleen op voorwaarde van beschikbaarheid). Er zijn geen extra kosten verbonden aan het inhalen van een zwemles.

 

Tarieven zwemlessen 2024

Zoals wij eerder hebben aangegeven wordt ons zwemles abonnement per 1 januari 2024 aangepast. Het abonnement voor de zwemlessen is vanaf dat moment een 4 weken abonnement in plaats van een maandabonnement. Ook de tarieven veranderen per 1 januari 2024:

  •       Zwemles € 45,- per 4 weken.
  •       Privéles 1 op 1 € 134,45 per 4 weken.
  •       Privéles 1 op 2 € 111,70 per 4 weken.
  •       Privéles 1 op 3 € 92,15  per 4 weken.


Vragen

Heb je naar aanleiding van dit nieuwsbericht nog vragen, dan kun je contact opnemen met jouw zwemlocatie. Wij wensen je alvast hele fijne kerstdagen en een gezond begin van 2024.