Activiteiten

Activiteiten in de Hoeksche Waard

Recreatie

De Hoeksche Waard heeft veel mogelijkheden op het gebied van recreatie. Bres Accommodaties beheert in opdracht van de gemeente het iconische Recreatieoord Binnenmaas, waar jong en oud terecht kunnen voor een heerlijk dagje uit. Ook de kinderboerderij op het gelijknamige park valt onder ons beheer, net als  de kinderboerderij bij De Boezem & Co in Oud-Beijerland en het hertenkamp in Maasdam. Wat ga jij vandaag doen?

Meer informatie

Zwemmen

Kom lekker zwemmen in één van onze zwembaden. We beheren verschillende binnen- en buitenzwembaden in de Hoeksche Waard. Hier kun je terecht voor een groot aantal wateractiviteiten, waaronder zwemles, aquasporten, baby- en peuterzwemmen, vrijzwemmen, banenzwemmen, discozwemmen en zeemeerminzwemmen. Het is bij ons ook mogelijk om een zwemfeestje te organiseren.

Meer informatie

Sporten

Sporten is leuk en gezond! Bres Accommodaties beheert een groot aantal binnensportlocaties in de Hoeksche Waard die je kunt huren voor bijvoorbeeld een potje badminton, volleybal of turnclinic. Of je nu een keer samen met een groep vrienden wilt trainen of als vereniging of sportaanbieder een vaste trainingslocatie zoekt, er is altijd een passende locatie bij jou in de buurt. Samen maken we sporten bereikbaar voor iedereen.

Ruimte huren

Muziek, dans en theater

In ons accommodatieaanbod vind je verschillende ruimtes die geschikt zijn als oefenruimte voor muziek, dans, theater en andere culturele activiteiten. Op aanvraag zijn er verschillende (audiovisuele) middelen beschikbaar en de ruimtes zijn vrij indeelbaar. Daarnaast verhuren we ook verschillende zalen met een podium. Ideaal voor het organiseren van voorstellingen, optredens en concerten. We denken graag met je mee: samen houden we de Hoeksche Waard bruisend.

Ruimte huren

Feesten

Waar is dat feestje? Bij Bres Accommodaties natuurlijk! Wij beheren een groot aantal sporthallen, dorpshuizen en multifunctionele centra in de Hoeksche Waard waar je een gezellige feestzaal kunt huren, inclusief horecamogelijkheden. Van bruiloft, verjaardag en babyshower tot receptie en bedrijfsfeest: er is altijd een geschikte locatie bij jou in de buurt. Wat heb jij vandaag te vieren?

Ruimte huren

Beurzen en evenementen

Wil je in de Hoeksche Waard een locatie huren voor het organiseren van een beurs of evenement? Onze ruime sporthallen zijn hiervoor het perfecte decor. De ruimtes kennen doorgaans een flexibele indeling en beschikken over verschillende (audiovisuele) middelen. We bieden daarnaast verschillende cateringmogelijkheden en ons ervaren Hospitality-team zorgt graag voor een gastvrije ontvangst.

Ruimte huren

Vergadering

Voor een representatieve vergaderruimte hoef je niet langer ons eiland af, want met Bres Accommodaties vind je altijd een geschikte vergaderlocatie bij jou in de buurt. Lekker dichtbij én lekker vertrouwd. Er zijn verschillende opstellingen mogelijk en je kunt op aanvraag gebruikmaken van de aanwezige presentatiemiddelen. Ook catering behoort tot de mogelijkheden, van koffie en thee tot lunch en (buffet)diner.

Ruimte huren

Huur een ruimte

Reserveer direct