Accommodaties

Ontdek de beste accommodatie voor jouw bezoek

Recreatieoord Binnenmaas

Het iconische speel- en waterpark in de Hoeksche Waard. Een heerlijk dagje uit voor jong en oud. Kom lekker klimmen en klauteren in de overzichtelijke speeltuin en ga op avontuur in onze jeepsafari of elektrische bootjes. Of zoek verkoeling tijdens warme zomerdagen in ons openluchtzwembad met ligweide.

Meer informatie

Zwembaden Hoeksche Waard

Bres Accommodaties beheert verschillende binnen- en buitenzwembaden in de Hoeksche Waard, waar je terecht kunt voor een groot aantal activiteiten, zoals zwemles, aquasporten, baby- en peuterzwemmen, vrijzwemmen, banenzwemmen, discozwemmen en zeemeerminzwemmen. Of wat denk je van je eigen zwemfeestje?

Meer informatie

Sportaccommodaties

We beheren ruim 16 gymzalen en sporthallen in de Hoeksche Waard die je kunt huren voor het geven van trainingen en organiseren van wedstrijden. De zalen zijn zo ingericht dat je ze eenvoudig kunt aanpassen aan de sport- of spelactiviteit. Ook stellen we sportmaterialen en gymtoestellen beschikbaar.

Meer informatie

Multifunctionele accommodaties (MFA’s)

In onze MFA’s kun je terecht voor het organiseren van een groot aantal verschillende activiteiten, variërend van spelactiviteiten en culturele activiteiten tot feesten en beurzen. In een aantal accommodaties is ook een gezellige horecavoorziening aanwezig. Deze lokale buurtcentra zijn de ideale plek voor het creëren van ontmoeting en verbinding. 

Meer informatie

Feest- & eventlocaties

Zoek je een beurs- of eventlocatie in de Hoeksche Waard? Naast het bekende evenemententerrein op het Recreatieoord Binnenmaas zijn ook onze accommodaties uitstekend geschikt voor een feestje. Onze Hospitality-team denkt graag met je mee over de invulling, compleet met aankleding en een heerlijke catering.

Meer informatie

Vergaderlocaties

Wist je dat je aantal van onze accommodaties ook kunt huren voor zakelijke events, vergaderingen, congressen, workshops en presentaties? Afhankelijk van de locatie zijn er verschillende (audiovisuele) presentatiemogelijkheden aanwezig.

Meer informatie