Sportcentrum de Boogerd

Oud-Beijerland

Vrij zwemmen

Of je nu lekker wilt ontspannen of op zoek bent naar avontuur: wij bieden zwemplezier voor iedereen! Laat je meevoeren in de draaikolk, roetsj van de 60 meter lange glijbaan of ontspan in één van onze bubbelbaden.

Er zijn verschillende momenten waarop je kunt vrij zwemmen. Ook zijn er speciale tijden waarop je samen met je gezin kunt komen zwemmen. En staat jouw kind bij ons ingeschreven voor de zwemles, dan kan hij of zij gratis komen zwemmen tijdens het oefenuurtje onder begeleiding van één betalende volwassene.  

Rooster vrij zwemmen

 

Banenzwemmen

In het wedstrijdbad onderscheiden we een snelle en rustige baan, zodat iedereen in zijn of haar eigen favoriete tempo kan banenzwemmen. Het wedstrijdbad heeft een afmeting van 15*25 meter. Dankzij de beweegbare bodem kunnen we het diepteverloop van het bad aanpassen tot 1,80 meter. Ideaal voor het houden van trainingen en zwemwedstrijden.

Rooster banenzwemmen

Discozwemmen

Elke eerste vrijdag van de maand organiseren we in Zwembad de Boogerd een spetterende discoparty. Hét feestje voor de jeugd van 6 tot en met 12 jaar (met zwemdiploma). Kom samen met je vrienden en vriendinnen dansen in het water, chillen in het bubbelbad en smullen van de lekkerste snacks en drankjes. Ook leuk als verjaardagsfeestje!

Koop je kaartje

 

Rooster

Sportcentrum de Boogerd

Dinsdag Activiteit Bad
07:30 – 09:00 Banenzwemmen Wedstrijdbad
10:15 – 11:00 Vitaal Oud-Beijerland Wedstrijdbad
11:30 – 13:00 Banenzwemmen Wedstrijdbad
15:45 – 18:30 Zwemles Wedstrijdbad
19:45 – 20:30 Aquarobics Recreatiebad
Zwemactiviteiten Sportcentrum de Boogerd

Laat je inspireren door de mogelijkheden

Kalender

Evenementen

Regelmatig vinden er allerlei leuke evenementen plaats in onze zwembaden. Benieuwd welke evenementen er dit jaar op de kalender staan?

Geen agendapunten gevonden.

Nieuws

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen