Update Covid-19 maatregelen – 6 oktober 2020

De Overheid geeft het dringende advies aan alle mensen vanaf 13 jaar in publiek toegankelijke binnenruimtes (lees verkeersruimte) een niet-medisch mondkapje te dragen. In algemene zin luidt het advies dat u een mondkapje draagt in alle publieke en openbare binnenruimtes waarbij u op een niet aangewezen plek staat of loopt. Op plekken waarbij u een vaste zit- of staanplaats heeft, kunt u het mondkapje op die plek afzetten. Maar als u bijvoorbeeld naar de wc gaat of door de gang wandelt, dan moet u het mondkapje weer opzetten. Tijdens het sporten en/of zwemmen hoeft er geen mondkapje gedragen te worden.

Het dragen van een mondkapje is een dringend advies van de Overheid en wij willen hier graag gehoor aangeven als organisatie voor zowel onszelf als richting onze gasten. We kunnen het dragen van een mondkapje nu niet verplicht stellen maar wij hopen dat u hieraan mee wilt werken. Op deze manier kunnen we met zijn allen zo goed mogelijk blijven sporten of andere activiteiten blijven doen in een veilige vertrouwde omgeving.  Graag weten hoe u het mondkapje goed gebruikt? Klik hier voor de werkomschrijving.

Heeft u nog vragen?

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0186 – 601 894 of per e-mail info@bresaccommodaties.nl

Onze collega’s aan de receptie of van Verhuur doen hun uiterste best om uw vragen te beantwoorden op basis van de informatie die wij momenteel hebben.

Wij hopen u te blijven verwelkomen in een veilige omgeving.