Update Covid-19 maatregelen | 15 december 2020

Het coronavirus grijpt opnieuw razendsnel om zich heen. De afgelopen weken zien we een snelle toename in het aantal besmettingen, tot zo’n 9.000 per dag. Om de zorg toegankelijk te houden heeft de regering moeten ingrijpen en moeten we onze contacten tot een minimum beperken. Daarom is Nederland vanaf dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari in de strengste lockdown tot nu toe. Op dinsdag 12 januari zal er weer een persconferentie plaats vinden waarin wordt aangegeven hoe de periode na dinsdag 19 januari er uit zal gaan zien.

De lockdown is een heftig besluit, maar zo blijkt, de enige mogelijkheid om de besmettingen te laten dalen en dit heeft helaas ook invloed op onze activiteiten. Concreet betekent dit dat
alle (sport) accommodaties (inclusief zwembaden) sluiten vanaf vandaag dinsdag 15 december tot en met dinsdag 19 januari. Externe partijen zoals fysiopraktijken, bibliotheken (voor het afhalen van boeken) en kinderdagverblijven die gevestigd zijn in deze (sport)accommodaties, bepalen zelf of zij open blijven.

Annuleren
Zou u gebruik maken van één van onze accommodaties tijdens de lockdown dan worden alle reserveringen door ons kosteloos geannuleerd. Heeft u de factuur van december inmiddels voldaan dan zal er over de periode vanaf 15 december een credit volgen en storten wij dit nog voor het einde van het jaar naar u terug. U hoeft hier niets voor te doen. Door drukte kan het iets langer duren voordat wij alles verwerkt hebben, maar hopen op uw geduld en begrip hiervoor.

Wij willen u wel vragen de betalingen van de reserveringen tot 15 december zo snel als mogelijk en uiterlijk voor 31 december te voldoen.

Tarieven 2021
De tarieven van 2021 zijn bekend en staan uiterlijk het einde van deze maand op onze website www.bresaccommodaties.nl.

Heeft u nog vragen? 
Heeft u vragen dan kunt u ons bereiken via telefoonnummer 0186 – 601 894 of per e-mail verhuur@bresaccommodaties.nl.

Wij hopen u snel weer te verwelkomen in een veilige omgeving en wensen u ondanks alle beperkingen mooie feestdagen en een gezond 2021!