Start renovatie en uitbreiding Kees Verkerkhal

Na een zorgvuldige voorbereidingsperiode van bijna 7 maanden, heeft Bres Accommodaties op donderdag 31 januari aan Aannemingsbedrijf van Driel uit Maasdam de opdracht verstrekt voor de uitvoering van een renovatie en uitbreiding van de Kees Verkerkhal in Puttershoek. Bres Accommodaties is verantwoordelijk voor de exploitatie en het onderhoud van vele (sport)accommodaties in de Hoeksche Waard en Recreatieoord Binnenmaas.

Het sportcomplex krijgt met een grondige aanpak in 7 maanden tijd een frisse uitstraling. Bij deze verbouwing wordt bijzondere aandacht gegeven aan duurzaamheid. Tevens wordt voor de turnvereniging een nieuwe aanbouw gerealiseerd.

De Kees Verkerkhal kent als sportlocatie een goede bezetting, met overdag het gebruik voor bewegingsonderwijs van meerdere basisscholen en ’s avonds een actief verenigingsleven. Ook worden in de weekenden regelmatig evenementen georganiseerd en maakt de BSO meerdere dagen gebruik van de kantine en de sportzaal.

Het is met het oog op deze bezetting een bijzondere opgave om met behoud van zoveel mogelijk sportactiviteiten de werkzaamheden binnen de gestelde periode te realiseren. Aannemingsbedrijf Van Driel heeft aangegeven de oplevering eind augustus 2019 zeker te kunnen waarmaken.