Bres neemt exploitatie Dorpshuis Streona over

De exploitatie van Dorpshuis Streona in Strijen gaat binnenkort over naar Bres Accommodaties. Het dorpshuis werd jarenlang gerund door het echtpaar Peter en Marga Verschoor. De moeilijke coronatijd en veranderde privébehoeften waren voor het echtpaar aanleiding om na 26 jaar op zoek te gaan naar een nieuwe exploitant. In overleg met Gemeente Hoeksche Waard neemt Bres de exploitatie over. Na de formele overdracht blijft Peter Verschoor nog tot eind 2022 actief in het dorpshuis van Strijen.

Het kloppend hart van Strijen

Het dorpshuis is multifunctionele accommodatie in Strijen waar ontmoeting centraal staat. Er zijn verschillende zalen, geschikt voor groepen van 10 tot 300 personen. Je kunt hier terecht voor bijvoorbeeld een symposium, vergadering, bruiloft of uitvaart, compleet met catering. Variërend van een kopje koffie met gebak tot een uitgebreid buffet of high tea.

Mooie aanvulling

Het dorpshuis is voor Bres een mooie aanvulling op het portfolio. Directeur Ernst-Jan Klein licht toe: “Het is natuurlijk vervelend om te vernemen dat de moeilijke coronatijd er (mede) toe heeft geleid dat Peter en Marga stoppen met hun werkzaamheden. Wij hopen hun mooie werk van de afgelopen jaren voort te zetten. Gelukkig blijft Peter nog aan ons verbonden, waarmee we onze rol van gastheer in de Hoeksche Waard verder versterken. Want als er iemand verstand heeft van hospitality, dan is het Peter wel. In combinatie met de talloze mogelijkheden van het moderne, duurzame gebouw, is het dorpshuis een mooie aanvulling op onze portfolio. We heten Peter vanaf 1 oktober van harte welkom binnen de Bres-club.”