Basketball Oud-Beijerland neemt horeca-exploitatie sporthal over

Iedere week traint en speelt basketbalvereniging B.O.B. uit Oud-Beijerland 5 à 6 dagen in Sporthal Carla de Liefde. De club is heel actief in de sportaccommodatie, die overigens vernoemd is naar een mede-oprichtster van het B.O.B. en zelf fanatiek basketbalster.

De vereniging sprak eerder zijn ambitie uit bij de gemeente Hoeksche Waard om de horeca ter plaatse zelf uit te baten door te vragen naar de mogelijkheid hiertoe. Met de vorige exploitant kwam dit echter niet van de grond. Aangezien Bres Accommodaties BV op 1 februari Sporthal Carla de Liefde (met vier andere accommodaties in Oud-Beijerland) overnam, gingen wij hierover graag met hen in gesprek.

Wij zijn positief ingesprongen op hun vraag omdat maatschappelijk verantwoord ondernemen in ons DNA zit. Zo tekenden wij op 18 juli 2019 de huurovereenkomst voor de horeca-exploitatie. Per 1 september 2019 neemt de vereniging onder stichting ‘Het vijfde kwart’ de horeca-exploitatie in de sporthal over. Wij blijven hen ondersteunen en adviseren vanuit onze expertise. Wij wensen B.O.B. te feliciteren met hun eigen clubruimte en komen daar gegarandeerd eens ter plaatse op proosten! Wilt u ook een ruimte huren? Bekijk hier onze accommodaties.