Corona update: waar staan we nu?

Het einde van de zomervakantie betekent voor velen de start van een nieuw (sport)seizoen. We gaan er met z’n allen weer vol energie en met frisse moed tegenaan. Helaas hebben we nog steeds te maken met de algemene coronamaatregelen, maar gelukkig is er binnen de regels heel veel mogelijk. Heb je hierover nog vragen of zijn er zaken onduidelijk?

Natuurlijk helpen we je graag verder. De regels verschillen vaak per branche en zijn soms situatiespecifiek. Daarom adviseren we je om bij twijfel ook altijd de website van de sportbond/ branche te raadplegen of de officiële pagina van de Rijksoverheid. Hier staan per branche de exacte regels vermeld.

Situatie ongewijzigd sinds 26 juni

Tijdens de laatste persconferentie op 13 augustus kondigde het kabinet nieuwe versoepelingen aan vanaf 30 augustus. Deze gelden alleen voor het onderwijs. Dit betekent dat de situatie voor onze accommodaties onveranderd is ten opzichte van onze laatste berichtgeving van 26 juni.

Beperkingen vragen soms om flexibiliteit

De maatregelen verschillen ook per locatie, bijvoorbeeld vanwege de grootte van de zaal of beschikbare ruimte. Hierdoor komt het soms voor dat een activiteit verplaatst moet worden naar een andere locatie en/of tijdstip. We proberen iedereen hierin zo goed mogelijk tegemoet te komen, zodat alle huurders optimaal gebruik kunnen maken van een voor hen geschikte ruimte. Uiteraard doen we dit in goed overleg. Op deze manier hopen we dat alle activiteiten doorgang kunnen vinden.

Op vrijdag 17 september vindt de volgende persconferentie plaats. Natuurlijk houden we je ook dan weer op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Vragen?

Neem voor vragen contact op via 0186 – 60 18 94 of verhuur@bresaccommodaties.nl.