Corona-update: versoepelingen vanaf 26 juni

Vanaf 26 juni treedt stap 4 van het openingsplan in werking. Veel maatregelen komen hiermee te vervallen. Hieronder lees je de belangrijkste wijzigingen, regels en adviezen.

Sportlocaties en locaties voor kunst- en cultuurbeoefening, zoals dans, zang of muziek, mogen 100% van hun capaciteit op 1,5 meter afstand gebruiken. Voor doorstroomlocaties (binnen en buiten) geldt 1 bezoeker per 5m2. Neem bij vragen of twijfel over het aantal toegestane personen contact met ons op. Tijdens het sporten/oefenen hoeven mensen onderling geen 1,5 meter afstand te houden, als dit niet anders kan.

Wedstrijden & publiek

Wedstrijden zijn vanaf 26 juni weer toegestaan en publiek is bij amateurwedstrijden en – trainingen weer welkom. De horeca in Dorpshart is weer geopend van maandag t/m vrijdag. De Tienvoet is geopend op maandag, dinsdag en woensdag. Op aanvraag is het bij grotere evenementen mogelijk om gebruik te maken van de horeca in (bijna) alle locaties. Voor publiek en bezoekers van de horeca gelden de volgende voorwaarden:

  • Een vaste zitplaats is verplicht. Dit mag ook een zitplaats aan de bar zijn.
  • Bezoekers houden 1,5 meter afstand van elkaar.
  • Registratie en gezondheidscheck zijn verplicht.
  • Entertainment is toegestaan. Bezoekers moeten dan wel op hun vaste zitplaats blijven zitten.

Mondkapje

De hygiëneregels blijven van kracht. Daarbij houden wij ook het advies voor het dragen van een mondkapje aan in alle Bres accommodaties. Omdat buiten het sporten de 1,5 meter lastig is te waarborgen, vragen wij om iedereen die zich door de accommodatie beweegt een mondkapje te dragen. Wanneer er een vaste zitplaats is gevonden, kan het mondkapje af.

Zien we je snel?

Reserveer via onze website of kijk op de website van de specifieke accommodatie voor meer informatie en voorwaarden. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld of een bepaalde activiteit wel of niet kan/mag? Bel naar 0186 – 60 18 94  of mail naar verhuur@bresaccommodaties.nl. We denken graag met je mee over de mogelijkheden om iets te organiseren binnen de huidige regels.