Corona-update: versoepelingen vanaf 5 juni

Vanaf 5 juni is zijn er weer tal van activiteiten mogelijk in onze accommodaties. Zo mogen volwassenen vanaf 18 jaar met maximaal 50 personen per ruimte binnen samen sporten. Ook leden van muziekverenigingen en dansscholen kunnen weer samen repeteren. En na lang wachten is ook recreatief zwemmen weer toegestaan in onze binnenzwembaden en opent Restaurant Binnenmaas eindelijk weer haar deuren.

Versoepelingen vanaf 5 juni:

  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen met maximaal 50 personen per ruimte samen sporten en kunst- en cultuur beoefenen. Dit aantal is exclusief personeel. Voor groepen kinderen tot en met 17 jaar geldt deze beperking in aantal niet.
  • Tijdens het sporten/oefenen hoeven mensen onderling geen 1,5 meter afstand te houden, als dit niet anders kan.
  • Het dragen van een mondkapje binnen is verplicht en mag alleen af tijdens het beoefenen van de activiteit.
  • Voor en na de activiteit of tijdens eventuele pauzes is het dragen van een mondkapje wel verplicht en moet men 1,5 meter afstand houden.
  • Kleedkamers en douches zijn geopend.
  • De horeca in de sportlocaties mag weer open. We bekijken op dit moment nog per locatie of en op welk(e) moment(en) de horeca open kan. Reserveren is verplicht bij aankomst voor of na het sporten. Tijdens het bezoek moet 1,5 meter afstand worden gehouden van elkaar (dit geldt niet voor personen tot en met 17 jaar en personen uit hetzelfde huishouden). Het dragen van een mondkapje is verplicht als gasten zich door de ruimte bewegen, bijvoorbeeld bij binnenkomst en een toiletbezoek.
  • Vergaderingen en bijeenkomsten zijn onder specifieke voorwaarden weer toegestaan in onze accommodaties. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
  • Blijf de hygiëneregels volgen.

Zien we je snel?

Reserveer via onze website of kijk op de website van de specifieke accommodatie voor meer informatie en voorwaarden. Heb je specifieke vragen, bijvoorbeeld of een bepaalde activiteit wel of niet kan/mag? Bel naar 0186 – 60 18 94  of mail naar verhuur@bresaccommodaties.nl. We denken graag met je mee over de mogelijkheden om iets te organiseren binnen de huidige regels.