Bres vacatures

De mooiste tijd beleef je natuurlijk bij Bres Accommodaties!

Zorg jij ervoor dat gasten zich als een vis in het water voelen in onze zwembaden, bezorg jij gasten een smakelijke dag in onze horeca of zorg jij voor een optimale Bres beleving in onze (sport)accommodaties? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Samenwerken aan een gastvrij aantrekkelijke Hoeksche Waard doen we graag samen met jou! Werken bij Bres Accommodaties betekent werken in een veelzijdige en flexibele organisatie met ambitieuze collega’s. Geen dag is hetzelfde door het werken op diverse locaties binnen de Hoeksche Waard. Je komt in een leuk en gezellig team terecht dat altijd voor elkaar klaar staat en er samen voor zorgt dat onze gasten een leuke en ontspannen dag beleven. Ben jij op zoek naar een avontuurlijke nieuwe uitdaging en ideale (bij) baan in jouw regio? Lees dan snel verder.

Het kerndoel van Bres is het professioneel, betaalbaar beheren en exploiteren van maatschappelijk vastgoed. Daarmee levert Bres een fundamentele bijdrage aan ‘fijn leven en wonen in de Hoeksche Waard’. Bres beheert en exploiteert onder andere sporthalen en sportzalen, zwembaden, het recreatieoord en diverse ontmoetingsruimten in de gemeente Hoeksche Waard. In toenemende mate wordt er een beroep gedaan op de expertise van Bres om mee te denken over het realiseren van een optimale bezetting van bestaande en nieuwe accommodaties en op vele andere terreinen. Doormiddel van goed exploitatiemanagement werken we aan een sterk voorzieningenniveau in de Hoeksche Waard waarbij we bij voorkeur nauw samenwerken met lokale partijen.

‘Samen springen wij voor elkaar in de Bres!’

Binnen Bres hebben wij diverse leuke vacatures open staan:

  • Zwemonderwijzer Sportcentrum de Boogerd en/of Zwembad de Wellen: flexibele krachten met een oproepovereenkomst en twee opleidingstrajecten;
  • Horecamedewerker voor diverse Bres locaties: flexibele krachten met een oproepovereenkomst;
  • Gediplomeerd Toezichthouder (of wil hiervoor opgeleid worden) Sportcentrum de Boogerd en/of Zwembad de Wellen: vast contract voor 16 uur per week.

Onze ideale Bresser is flexibel inzetbaar op meerdere locaties door de Hoeksche Waard voor 0-20 uur per week. Gastvrijheid en een servicegerichte houding zijn voor iedereen die bij ons werkt op het lijf geschreven. We staan voor onze gasten en collega’s klaar en als het nodig is helpen we elkaar ook op andere Bres locaties. We zijn graag proactief, ambitieus en betrokken. Uiteraard denken wij graag mee met jouw wensen rondom jouw ideale baan. Vertel ons wat voor jou belangrijk is om met passie je werk te kunnen doen! Zo hebben we bijvoorbeeld mogelijkheden tot vaste- en oproepovereenkomsten. Natuurlijk leiden we onze medewerkers op voor BHV, EHBO en daarnaast kan je gastgerichte trainingen en vakinhoudelijke cursussen verwachten. Professionaliteit staat bij ons hoog in het vaandel! Ben jij nog niet gediplomeerd en wil je graag Zwemonderwijzer of Toezichthouder worden? Geen probleem! Overtuig ons en wellicht starten we samen het opleidingstraject tot gediplomeerd Zwemonderwijzer of Toezichthouder.

Wil je meer weten over onze organisatie of de inhoud van de vacatures? Neem dan snel een kijkje op bij onze vacatures.