Aangescherpte Covid-19 maatregelen huurders

Naar aanleiding van de nieuwe verscherpte Covid-19 maatregelen en overleg tussen Bres, Gemeente Hoeksche Waard en de Veiligheidsregio willen wij u verder informeren. Alleen samen krijgen wij het virus onder controle.

De accommodaties
Binnen en buiten mogen gelukkig nog wel activiteiten plaatsvinden. Daarbij gelden vanaf 29 september 18.00 uur wel een aantal nieuwe regels. Meer informatie hierover is o.a. terug te vinden via verschillende websites als: www.rijksoverheid.nl, www.nocnsf.nl, www.gemeentehw.nl en www.zhzveilig.nl. Verder raden wij u aan om altijd de laatste versie van het (sport) protocol van NOC*NSF of eigen branche en/of eigen bond in de gaten te houden en je hier aan te houden.

Maakt u gebruik van onze accommodaties, dan wijzen wij u erop dat de reguliere annuleringsvoorwaarden van toepassing zijn.

Enkele belangrijke wijzigingen:

  • Bij trainingen, (sport) activiteiten en wedstrijden is publiek niet meer toegestaan.
    De enige uitzondering zijn chauffeurs van jeugdleden t/m 17 jaar van uitsluitend het uitspelende team.
  • De maximale aantallen voor samenkomsten (30 personen binnen of 40 personen buiten), gelden niet tijdens de sportbeoefening. Alle sport kan dus gewoon doorgaan met inachtneming van de richtlijnen. Na het sporten gelden deze regels wel en moet iedereen zo snel als mogelijk de sportaccommodatie verlaten.
  • In de sport- en zwembadaccommodaties is de bijhorende horeca gesloten tot nader order.
  • Horeca van Multifunctionele Centra mogen vooralsnog open blijven met de restrictie van 30 personen, registratie en placeren. Let op: dit geldt alleen voor de horeca en niet voor de sportactiviteit zelf. Tijdens het sporten mogen dit meer aantallen zijn met inachtneming van de richtlijnen.
  • Contant betalen in onze accommodaties is vanaf heden niet meer mogelijk.
  • Verenigingen zijn zelf verplicht om de bezoekersregistratie bij te houden conform de richtlijnen ten behoeve van bron- en contactonderzoek door de GGD bij besmetting.
  • Het is niet toegestaan om als vereniging zelf meegenomen consumpties te nuttigen binnen onze accommodaties.

Heeft u nog vragen?
Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen? Wij staan graag voor u klaar. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 0186 – 601 894 of per e-mail verhuur@bresaccommodaties.nl.

Onze collega’s van Verhuur doen hun uiterste best om uw vragen te beantwoorden op basis van de informatie die wij momenteel hebben.

Wij hopen u binnenkort weer in een veilige omgeving te mogen verwelkomen.