Bres Hospitality

“Een tweede thuis dicht bij huis”, dat zijn de horecagelegenheden van Bres Hospitality. Of het om een occasioneel bezoek gaat, het organiseren van een bijeenkomst of hosten van een groot evenement, het team van Bres Hospitality denkt met u mee.

Op verschillende van onze locaties vindt u horecavoorzieningen van Bres Hospitality terug. Per locatie past ons aanbod zich aan de wensen van de bezoeker aan. Zo kan de sporter voor en na zijn inspanning terug op krachten komen met het best passende drankje en geniet de koffiedrinker bij een heerlijk stuk taart. Ook wie een toegankelijke ontmoetingsplek zoekt om van een fris regionaal speciaalbier te genieten is op de locaties van Bres Hospitality op het juiste adres.

Zo is er het initiatief Bres Kookt, waarbij wij iedere donderdagavond een diner aan een vaste, lage prijs serveren bij Dorpshart. Ideaal voor wie graag in gezelschap wil dineren.

Ook voor grotere evenementen als een show, concert of (bedrijfs)feest is Bres Hospitaly de ideale gastheer. Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee om uw bijeenkomst, feest of evenement op horecavlak tot een hoger niveau te tillen.

De zorg waarmee ingrediënten en producten worden gekozen, is bij Bres Hospitality uniek. Om een authentieke menukaart te kunnen samenstellen werken wij met verse, eerlijke en pure grondstoffen. Deze komen het liefst uit de regio en zijn wanneer mogelijk biologisch. De koffie in het Dorpshart is naast Fairtrade en biologisch ook geheel CO2 neutraal!

Bres Hospitality is continue in ontwikkeling en staat open voor uitbreidingsmogelijkheden in de Hoeksche Waard.

Heeft u interesse in de diensten van Bres Hospitality? Neem dan contact op met ons via 0186 – 60 12 90
ben.naaktgeboren@bresaccommodaties.nl

Bekijk onze locaties