Recreatie

Bres Accommodaties is actief in het managen van recreatief vastgoed zoals Recreatieoord Binnenmaas en het overdekte Zwembad De Wellen. Met de specialistische kennis van zowel het dagelijks management als de zakelijke kant van het recreatiebedrijf, vervult ons team deze dienstverlening geheel volgens budget – of beter.

Management van recreatief vastgoed

Bres Accommodaties is een strategische partner in bedrijfsbeslissingen, financieel management en andere bedrijfsmatige processen die gekoppeld zijn aan het managen van recreatief vastgoed. Wij kennen de branche, zien de kansen en weten die te vertalen in concrete adviezen of werkprocessen. Onze bedrijfsmatige instelling maakt dat we snel schakelen en ons flexibel opstellen: bij mooi weer blijft het recreatieoord gewoon een week langer open.

Zorgeloos en betaalbaar recreëren

Voor onze gasten vormt het recreatief vastgoed een ontspannen plek om zorgeloos en betaalbaar te recreëren. Of dat nu gaat om een kinderboerderij, speeltuin, attractiepark, zwembad of evenemententerrein: Bres Accommodaties zorgt dat het tot in de puntjes geregeld wordt en bezorgt de bezoekers een geweldige dag.