Over ons

Bres Accommodaties maakte in 2014 een vliegende start door een verzelfstandiging vanuit de gemeente Binnenmaas van de (sport-) accommodaties en het recreatieterrein. Ook het beheer van ander maatschappelijk vastgoed, zoals enkele ontmoetingsruimten en culturele accommodaties, is uitbesteed aan Bres Accommodaties. Per 1-1-2016 is Zwembad de Wellen BV in ‘s-Gravendeel toegevoegd aan onze portefeuille. Al deze activiteiten worden met veel elan en inzicht opgepakt. Door marktgericht denken en gericht investeren groeien bezetting en rendement, waardoor de gemeente het geld effectiever besteedt, aan kwalitatief betere voorzieningen.

Ambitie

Bres Accommodaties heeft de ambitie om ook voor andere gemeenten het maatschappelijk vastgoed te exploiteren/ beheren/ onderhouden, met name in de Hoeksche Waard. Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf met een no-nonsense mentaliteit. Daarbij kunnen wij bouwen op een team van ervaren experts. Bres Accommodaties vervult per object verschillende taken. De kernactiviteiten van ons team zijn Beheer, Exploitatie, Recreatie en Sport.

Missie

Bres Accommodaties is dé professionele, betrokken en kosten-efficiënte beheer- en exploitatie BV, die zorgt voor betaalbaar en kwalitatief maatschappelijk vastgoed voor alle inwoners binnen ons verzorgingsgebied. De missie van Bres Accommodaties is een belangrijke gastheer te zijn in de Hoeksche Waard, waarbij wij altijd de juiste service en dienstverlening bieden aan nieuwe en terugkerende gasten. Dit doen wij in samenwerking met diverse partners, met als belangrijkste opdrachtgever de gemeente Binnenmaas.

Visie

Het vastgoed onder ons beheer houden wij in goede technische en economische conditie. Onze accommodaties hebben bestaansrecht. Samenvoegen van activiteiten is geen doel, maar wanneer nodig om maatschappelijk vastgoed beschikbaar te houden, kunnen we activiteiten bundelen.
Bres staat voor maatschappelijk verantwoord ondernemen, gedreven en deskundig personeel en een hoge klanttevredenheid.
Bres opereert in de gemeente Binnenmaas en staat open voor uitbreiding in de Hoeksche Waard.

Bres is dé professionele, betrokken en kosten-efficiënte beheer- en exploitatie BV die zorgt voor betaalbaar en goed maatschappelijk vastgoed voor alle inwoners binnen ons verzorgingsgebied.