Vacature: Technisch beheerder

In deze operationele functie als Technisch Beheerder (beheer & onderhoud) bij Bres Accommodaties ben je bezig met het monitoren, plannen en laten uitvoeren van onderhoud aan de gebouwen. Daarnaast controleer je de projecten op kwaliteit en voortgang. We zijn op zoek naar een ondernemende Coördinator met technisch inzicht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Klinkt dit als een mooie uitdaging voor jou? Lees dan snel verder en solliciteer direct!

Organisatie

Bres Accommodaties is een jong, dynamisch bedrijf dat goed uitgeruste ‘multifunctionele’ accommodaties met een breed aanbod van sport-, vergader- en vrijetijdsactiviteiten beheert en/of exploiteert. Een van de locaties is Recreatieoord Binnenmaas in Mijnsheerenland. Het motto is “Samen springen wij voor elkaar in de Bres” en dit geldt zeker voor het team van 8 collega’s op deze locatie met wie je nauw samenwerkt.

Functie

Als Technisch Beheerder ben jij, samen met de Adviseur, verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de gebouwen binnen Bres Accommodaties. Voortkomend uit het geplande onderhoud of storingen, zet jij opdrachten uit, stel je werkomschrijvingen op en maak je een correcte planning. Jij zorgt ervoor dat alle nodige zaken op orde zijn voor aanvang van een project en gedurende de voortgang hiervan. Hiervoor zorg je dat zowel intern als extern de communicatie goed verloopt. Verder heb jij de volgende verantwoordelijkheden:

 • Het voorbereiden en/ of opnemen van werkzaamheden voor het maken of aanvragen van offertes;
 • Inzichtelijk maken van kosten en bijhouden kostenadministratie;
 • Bijhouden administratie van de beheerde gebouwen;
 • Beheer contractonderhoud en uitvoering daarvan bewaken;
 • Uitvoering van meerjaren onderhoudsplannen bewaken en waar nodig actualiseren;
 • Risico’s inventariseren en hierover rapporteren, o.a. op het gebied van veiligheid en gezondheid;
 • Toezien op kwaliteit en kosten van het geleverde werk;
 • Inpassen van beleid en regelgeving op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing.

Functie eisen

Jij bent als Technisch Beheerder proactief ingesteld en resultaatgericht. Hierbij houd je rekening met alle betrokken partijen. Verder herken jij jezelf in het volgende profiel:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding in de richting van bijvoorbeeld Bouwkunde of Facilitair met relevante werkervaring. Indien jij net je hbo opleiding hebt afgerond, ben je ook van harte welkom om te reageren!
 • Jij hebt je VCA-VOL of bent bereid deze te halen;
 • Je hebt ervaring met het analyseren van MJOP’s en weet daaraan uitvoering te geven;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je hebt enige kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van Arbo en VCA.

Aanbod

En wat bieden wij jou?

Jij krijgt als Technisch Beheerder bij Bres Accommodaties een verantwoordelijke rol met ruimte voor eigen initiatief en de mogelijkheden om mee te groeien met het bedrijf. Het salaris voor deze functie is ingedeeld in schaal 7/8 in de cao Vermo. Daarnaast kun je rekenen op een laptop en mobiele telefoon van de organisatie. De vacature mag eventueel ook in 3 of 4 dagen worden vervuld!

Inlichtingen

Heb je aanvullende vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Mireille Prooi.

T: 085-90281200
M: 06-21221950
E: mireille@lincks.nl