Vacature Exploitatiemanager

Jij bent op hoofdlijnen verantwoordelijk voor alle exploitaties binnen Bres Accommodaties BV, Zwembad de Wellen BV en over toekomstige, nieuw op te zetten entiteiten. Ook draag je als exploitatiemanager bij Bres Accommodaties in Mijnsheerenland (gemeente Binnenmaas) zorg voor de bijhorende bedrijfsuitvoering. Zo realiseer je de financiële doelen en daarmee de continuïteit van de locaties. Voor jou zijn financiële termen gesneden koek. Als (sparring)partner van de directie bepaal jij bovendien mede de bedrijfsstrategie en outcome.

Met jouw stevige financiële achtergrond voel jij je als een vis in het water als je afspraken over de gebruikersgroepen nakomt en evalueert. Ook houd je je bezig met het optimaal faciliteren van de managers, zodat zij hun resultaten halen. Daarnaast ontwikkel je een (middel)langetermijnvisie met daaraan gekoppeld de regiostrategie. Je geeft leiding aan de (nu) 3 managers/teamleiders en vertegenwoordigt samen met de directeur-bestuurder de BV’s van Bres Accommodaties. Ook investeer je in een groot netwerk door contact te leggen met andere organisaties. Jij focust je als exploitatiemanager op het:

  • opstellen van een meerjarenbegroting met een (meerjarige) exploitatiestrategie.
  • voorzitten van het locatie- en/of gebruikersoverleg.
  • optimaliseren van de omzet en de klantbeleving van locatie(s).
  • bewaken van de klanttevredenheid.
  • zorgen voor veilige en schonen locaties en dit is meer dan alleen een checklist.
  • maandelijks rapporteren en analyseren van de financiële gegevens.

Welke talenten zien we graag?

Jouw ruime ervaring in exploiteren en leidinggeven zorgt ervoor dat je goed kunt analyseren welke stappen er moeten worden gezet. Daarbij heb je een inspirerende stijl van leidinggeven: je kunt je in mensen verplaatsen, hen motiveren, problemen oplossen en ondertussen zicht houden op de planning. Je bent in staat om over de grenzen van je eigen beleidsterreinen heen te kijken en je bent marktgericht. Voor deze belangrijke functie heb jij nog meer in huis, namelijk:

  • Een afgeronde hbo-opleiding in de richting Management en/of Bedrijfskunde, bijvoorbeeld Sport en Management.
  • Kennis van en ervaring – minimaal 5 jaar – met het leiden van grootschalige projecten op het gebied van (accommodaties) exploitaties.
  • Goede mondelinge en schriftelijke beheersing van het Nederlands.
  • Gastvrijheid en ondernemerschap zit in jouw DNA.

Wat bieden ze?
De functie van exploitatiemanager is ingedeeld in schaal is 10/11 in de cao Vermo. Flexibel werken behoort tot de mogelijkheden en er zijn goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering van 6% en een laptop en mobiele telefoon van de organisatie.

Wie zijn zij?
Bres Accommodaties is een jong, dynamisch bedrijf dat goed uitgeruste ‘multifunctionele’ accommodaties met een breed aanbod van sport-, vergader- en vrijetijdsactiviteiten beheert en/of exploiteert. Het motto is “Samen springen wij voor elkaar in de Bres”.

Reageer!
Lincks Personal Recruitment verzorgt de werving-en-selectieprocedure voor deze vacature. Je kunt rechtstreeks solliciteren via de website en je cv uploaden. Voor vragen kun je contact opnemen met Mireille Prooi op 085 – 902 81 20.